medrek.se

Laboratorietekniker till Substratenheten, Klinisk mikrobiologi, sommarvikariat

Regioner
Utgår

2019-03-03

Ansök nu

Laboratorietekniker till Substratenheten, Klinisk mikrobiologi, sommarvikariat

Har du laboratorievana och vill arbeta som laboratorietekniker i vår substratproduktion i sommar? 
  
Vi erbjuder   
Vi erbjuder ett stimulerande och varierat arbete i en spännande laboratoriemiljö med patienten i fokus.  
  
Om tjänsten 
Substratenheten är en del av klinisk mikrobiologi. Enheten är certifierad enligt ISO 9001:2015 och bedriver produktion av substrat och lösningar som används främst för mikrobiologisk diagnostik. Inför sommarens semestrar behöver vi stärka upp vårat gäng av laboratorietekniker.
 
I tjänsten ingår främst maskinell tillverkning av agarplattor, men även tillverkning av rör och flaskor innehållande näringslösningar och andra vätskor. Arbetet innebär mycket vägning, dispensering, planering och sterilarbete. Periodvis högt tempo p.g.a. hög produktion.
 
Vi arbetar dagtid, helgfria vardagar. 
  
Vi söker 
Två sommarvikarier. En med placering i Huddinge och en med placering i Solna. Ange gärna i ansökan vilken ort som är intressant. 
 
Vi söker dig som är : 
- noggrann  
- har god samarbetsförmåga 
- serviceinriktad  
  
Kvalifikationer  
Du bör ha laboratorievana med erfarenhet från tillverkning av substrat och lösningar, apparatvana samt kunna läsa och förstå kemiska recept och apparatbeskrivningar. 
  
Varmt välkommen med din ansökan! 
  
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
 
Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  
Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Vikariat

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Lin Ljung 
Laboratorieenhetschef
contacticon phone 08-585 811 51

Fackliga representanter
Kommunal, Peter Arousell, kommunal 073-946 40 71

Dela detta jobb

Laboratorietekniker till Substratenheten, Klinisk mikrobiologi, sommarvikariat

Karolinska Universitetssjukhuset