medrek.se

Läkare ta chansen att jobba på klinisk fysiologi Norrtälje sjukhus

Företag TioHundra
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-26

Ansök nu

Läkare ta chansen att jobba på klinisk fysiologi Norrtälje sjukhus

Om oss   
Norrtälje sjukhus är ett komplett akutsjukhus som nyss prisats med en andra plats i Dagens medicins kvalitets- jämförelse av mindre sjukhus i landet. Vi har ett välfungerande samarbete mellan olika enheter och länets kortaste väntetider på vår akutmottagning. Närheten, den personliga kommunikationen och teamet präglar vårt sjukhus. Patientsäkerhetsarbete och kvalitet är viktigt för oss och det finns öronmärkta medel för utveckling och forskning.  
 
Klinisk fysiologi är en mycket trevlig mottagning med en teamkänsla du kommer att uppskatta. Du kommer till en verksamhet med en kompetent personal som spänner över flera yrkeskategorier. Alla jobbar tillsammans kvalitativt, effektivt och målinriktat, alltid med fokus på patientens bästa. Vi har en god teamkänsla i arbetslaget och mycket goda resultat i  medarbetarenkäten. Totalt är vi 15st medarbetare och utför närmare 9500 undersökningar/år. Mottagningen och flera av dess undersökningsmetoder är ackrediterade enligt Swedac ISO/IEC 17025:2018.   
 
Ca 50% av verksamheten är sömnapnémottagning med diagnostik och icke kirurgisk behandling av patienter med obstruktiv sömnapné. Sömnverksamheten löper parallellt med den fysiologiska verksamheten i samma lokaler men med egen personal.  
 
Norrtälje sjukhus får toppbetyg av både patienter och medarbetare, har Stockholms läns kortaste väntetider och ett välfungerande samarbete med övriga enheter på vårt trivsamma sjukhus. Hos oss arbetar du i en fantastisk Roslagsmiljö med nära till det mesta. Havet, en charmig stadskärna, uteserveringar och närhet till ett boende i lantlig miljö men ändå nära till Stockholm.   
 
På väg till Norrtälje med hela familjen? Det är förstås mycket som måste ordnas, bostad, jobb till medföljande partner, skola och barnomsorg. Rekryteringslotsen – ett samarbete mellan Norrtälje kommun och några av våra största arbetsgivare – kan hjälpa er på vägen   
 
Om tjänsten  
Vi är en liten mottagning som utför undersökningar med bredd vilket gör arbetet omväxlande, utmanande och lärorikt. Mottagningen utför ekokardiografier (TTE, TEE), ultraljud kärl, lungfunktion, arbets-EKG,  LT-EKG, 24-tim blodtryck m.m. Du kommer delta regelbundet i Equalis kvalitetsuppföljningar och metodgenomgångar. Vi jobbar systematiskt med utveckling, förbättring och avvikelsehantering. Tjänsten avser heltid/deltid enligt överenskommelse.    
 
Om dig  
Läkare med specialistkompetens inom klinisk fysiologi. Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Dela detta jobb

Läkare ta chansen att jobba på klinisk fysiologi Norrtälje sjukhus

TioHundra