medrek.se

logga

Läkare till ÄlSa-teamet, Sollefteå

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-02-12

Ansök nu

Läkare till ÄlSa-teamet, Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

ÄlSa-teamet i Närsjukvårdsområde Väster består idag av två distriktssjuksköterskor som arbetar i team med läkare. Teamets syfte är att skapa en trygg hemsituation där ÄlSa ingår i ett samarbete med hemsjukvården och kommunen. ÄlSa-teamet har ansvaret för den inskrivne patienten som uppfyller de kriterier som finns för att ingå under en kort men intensiv period fram till patientens situation stabiliserats och denne kan återgå till primärvården. Patientgruppen är multisjuka i åldersgrupp över 75 år.

Vi söker nu en läkare för tillsvidareanställning på deltid om 50% där möjlighet finns att utöka tjänsten inom önskat specialistområde.

Arbetsuppgifter

I rollen som läkare hos oss har du medicinskt ansvar för den äldre patienten inskriven i ÄlSa-teamet. Här får du som läkare friheten att styra din arbetsdag tillsammans med övriga i teamet. Det finns möjlighet och goda förutsättningar till att kombinera vardagen av fritid och meningsfullt arbete. Du kommer också att uppleva att du har god tid till att se och hjälpa den enskilde patienten.

Om du önskar arbeta heltid på Sollefteå sjukhus är det mycket välkommet och då finns möjlighet att utöka tjänsten inom önskat specialistområde.
Arbetstiden är förlagd till dagtid, om önskemål om jour inom specialistvården kan det ordnas.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare och där specialistutbildning inom geriatrik ses som meriterande.

För att lyckas i rollen behöver du vara en empatisk, trygg och stabil person med god självinsikt. Du är även självgående och besitter förmågan att sjäv kunna strukturera och driva ditt arbete. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor och kan relatera till människor omkring dig på ett lyhört och smidigt sätt samt är en person som har förmåga att anpassa dig till ändrade omständigheter och snabbt kan ändra synsätt och förhållningssätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-02-12

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Emma Lassen Molander

Enhetschef

Telefon: 073-2713737

E-post: emma.lassen.molander@rvn.se

 

Michael Zart

SACO

E-post: michael.zart@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Läkare till ÄlSa-teamet, Sollefteå

Region Västernorrland