medrek.se

Läkare till högspecialiserad smärtvård på Karolinska Universitetssjukhuset

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-04-16

Ansök nu

Läkare till högspecialiserad smärtvård på Karolinska Universitetssjukhuset

Vi erbjuder  
Vi är en unik enhet inom Karolinska Universitetssjukhuset som ansvarar för smärtlindring. Vi arbetar utifrån helhetsperspektiv och medmänsklighet med syfte att lindra smärta som orsakas av sjukdomar eller skador. 
 
En av våra specialistläkare går i pension varför vi söker en ny kollega med intresse för smärtlindring. 
 
Vi erbjuder ett mycket trevligt arbetsklimat i en stimulerande akademisk miljö. Vårt team är vänligt, stöttande och dynamiskt. Vi erbjuder rymliga och bekväma arbetslokaler.

Vi uppskattar kontinuerlig utveckling och erbjuder utbildning i Smärtlindring. 
 
Om tjänsten
Tjänsten innefattar arbete vardagar på dagtid. Vi ställer inga krav på deltagande i jourlinjer, men om sådant önskemål föreligger hos den sökande kan alternativ diskuteras. 
 
Vår Smärtmottagning ligger i Solna (Q-huset) och här bedöms alla patienter som kommer på remiss för poliklinisk konsultation. Vi har ett roterande schema för bemanning av två konsultationslinjer inom slutenvården i Solna (NKS och N-huset) respektive Huddinge.
 
Vi söker dig som är;
- noggrann
- har god samarbetsförmåga
- har ett genuint intresse för att lindra smärta
 
Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad läkare med specialistkompetens samt med intresse av smärtvård.

Meriterande: Specialistkompetenser såsom främst inom Anestesi- och Intensivvård och/eller Specialistkompetens i Smärtlindring men även andra specialistkompetenser är önskvärda. Disputation. 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev 
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
- Bevis om specialistkompetens  
- Bevis om medicine doktorsexamen  
- Bevis om docentur  

Välkommen med din ansökan!

 

Funktion Perioperativ medicin och intensivvård (PMI) ansvarar för Karolinska Universitetssjukhusets samlade resurs inom operation- och anestesi, pre- och postoperativ vård, smärtvård samt all intensivvård för vuxna.  

Vår utbildning av specialistsjuksköterskor inom anestesi, operation och intensivvård är den största inom Stockholms läns landsting. PMI har cirka 1 600 medarbetare med verksamhet både i Huddinge och Solna. 

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte, på grund av GDPR. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Läkare till högspecialiserad smärtvård på Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset