medrek.se

Läkare till Patientflöde ryggsjukdomar

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-20

Ansök nu

Läkare till Patientflöde ryggsjukdomar

Tema Trauma och Reparativ Medicin är ett verksamhetsområde för patientcentrerad och innovativ vård, forskning och utbildning. Traumaverksamheten ansvarar för ett akut omhändertagande med högkvalitativ vård för svårt skadade patienter. Reparativ medicin är ett samlingsnamn och behandlar vävnads- och organskador samt sjukdomsprocesser från cellnivå till återställande av funktion och livskvalitet inom flera olika specialiteter. Exempel på patientgrupper är ansiktsmissbildningar, njure- och levertransplanterad, hörselnedsättning (cochleaimplantat barn) och deformitet i rygg. 

Temat består av fem patientområden och omfattar omkring 1 000 medarbetare fördelat på Huddinge och Solna. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten och tema Trauma och Reparativ Medicin är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning med klinisk undervisningsmottagning och avdelning. 

Vi erbjuder 

Arbete inom högspecialiserad akut och elektiv ryggkirurgi. 

Om tjänsten 

Arbete inom patientflöde ryggsjukdomar på avdelning, mottagning och operation framförallt i Solna, men arbete i Huddinge kan förekomma. Arbetets innehåll beror på dina kvalifikationer. 

Annonsen gäller en visstidsanställning för perioden 2019-01-01 till 2019-06-30.

Vi söker 

Vi söker dig med intresse för arbete med ryggsjukdomar och som vill fortbilda dig inom området. Du kan vara legitimerad läkare med intresse för ortopedi eller neurokirurgi.  

Kvalifikationer 

Legitimerad läkare.  

Välkommen att söka! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Eventuellt bevis om specialistkompetens  

- Eventuellt bevis om medicine doktorsexamen  

- Eventuellt bevis om docentur  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Paul Gerdhem 
Läkare/Chef
 +46736-994409

Fackliga representanter

Läkarförbundet: Yvonne Dellmark, +46736681740, yvonne.dellmark@sll.se

 

Dela detta jobb

Läkare till Patientflöde ryggsjukdomar

Karolinska Universitetssjukhuset