medrek.se

Läkare, VO Internmedicin, Södertälje sjukhus

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-06-21

Ansök nu

Läkare, VO Internmedicin, Södertälje sjukhus

VO Internmedicin består av sluten- och öppenvård med tre medicinska vårdavdelningar med inriktning; kardiologi, stroke samt infektion/allmän internmedicin. Vårdavdelningarna har enkelsalar. Till verksamhetsområdet hör även Diagnostiskt centrum, Klinisk fysiologiska mottagning samt Medicin- och geriatrikmottagningen. Vi sitter i fina och moderna lokaler. Vi söker nu en läkare med möjlighet till ST inom internmedicin.

Läkare på Södertälje sjukhus:  

Du arbetar på verksamhetens medicinska vårdavdelningar med sedvanligt rondarbete och mottagning. I dina arbetsuppgifter ingår även primärjourer på akuten dag- och jourtid. Du har en handledare och tillgång till överläkare. Stämningen hos oss är god och vi har högt i tak. Alla bidrar med sin kompetens med glädje och flexibilitet. Fördelarna med att arbeta hos oss är många; vi har korta beslutsvägar, vi är prestigelösa och konsulterar gärna varandra. Ett unikt kompetensutvecklingsprogram, bred inriktning med stora möjligheter till utveckling och karriär inom sjukhuset, bra anställningsförmåner och framför allt en stor gemenskap och nära samarbeten mellan avdelningar, mottagningar och funktioner. 

Dina personliga egenskaper:  

Som person är du engagerad i ditt arbete, drivs av att göra ett bra jobb och sätter, precis som vi, patienten först. Förmågan att samarbeta är viktig och vi lägger stor vikt på personliga egenskaper.  

Dina kvalifikationer:  

Legitimerad läkare, gärna med erfarenhet från internmedicin.

Anställningsform:  

Vikariat. Heltid. 40 tim/vecka. Det ingår primärjour på akuten dag- och jourtid.

Om Södertälje sjukhus:  

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  

Bifoga både personligt brev och Cv. Välkommen med din ansökan!  

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 200 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

Dela detta jobb

Läkare, VO Internmedicin, Södertälje sjukhus

Södertälje Sjukhus