medrek.se

Läkarhuset är en väletablerad verksamhet som sedan 12 år bedriver primärvård enligt vårdavtal med Region Jönköpings län. Vi har tre enheter Läkarhuset Öster samt filial Huskvarna samt Väster och tillsammans har vi drygt 16.000 listade patienter.

Läs mer om oss: Läkarhuset Öster - https://vardcentraler.primavard.se/jonkoping/

Vi söker specialist i allmänmedicin.

Vi söker dig som är allmänspecialist och som vill vara med och utveckla Läkarhuset Öster  i Jönköping! Vill du bli en del av ett kompetent team som värdesätter arbetsglädje? Välkommen med din ansökan!   

Dina arbetsuppgifter:                                                                                                                                                                                                                                                                                      
I rollen som allmänspecialist hos oss består dina arbetsuppgifter huvudsakligen av mottagningsarbete med en variation av patienter inom alla ålderskategorier och sjukdomstillstånd. Vi arbetar med såväl planerade som akuta besök och du ges möjlighet att i viss mån utforma ditt arbetsschema. I uppdraget ingår även handledning av läkarstudenter.

 Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med samtliga professioner på mottagningen och du kommer att vara en viktig del i det fortlöpande förbättringsarbetet och utvecklingen av verksamheten.
 

Din profil:

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin med en förmåga att se till både patienten och verksamheten från ett helhetsperspektiv. Vidare ser vi gärna att du har en god kommunikationsförmåga och har fallenhet för att skapa goda relationer med både patienter och kollegor. Som person är du lyhörd för våra patienters behov och du bemöter alla med ett professionellt och empatiskt förhållningssätt. Du är stabil, har lätt att anpassa dig till olika situationer och arbetar bra i team så väl som självständigt.   

Vi erbjuder dig: 

Hos oss möts du av engagerade medarbetare med  och våra lokaler är ljusa och fräscha. Du tar dig enkelt till mottagningen med allmänna kommunikationer och vi har även möjlighet att erbjuda fri parkering.   Anställning och ansökan:
Tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse.Tillträde enligt överenskommelse.Urval och intervjuer sker löpande. 
Om du har frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef Gabriella Orrgren gabriella.orrgren@primavard.nu Välkommen med din ansökan!    

Om företaget

Prima Vårds filosofi bygger på det lokala engagemanget och att den bästa kvalitetsutvecklingen sker genom lokalt engagemang. Prima Vård är ett familjegrundat vårdbolag med verksamhet inom primärvård, barn-och kvinnosjukvård, psykiatri samt företagshälsovård. I bolaget ingår omkring 100 lokala vårdenheter med stor bredd.

Intresserad om att läsa mer om Prima Vård? Slå oss gärna en signal eller besök gärna vår hemsida:
https://primavard.se/om-prima-vard

Ps. Visste du att vi även investerat i Sms-livräddare för att fler människor i Sverige ska kunna få hjälp av en frivillig livräddare vid hjärtstopp? Läs gärna vidare här: https://www.smslivraddare.se/

Läkarhuset Öster söker specialist i allmänmedicin

Företag Prima Vård AB
Regioner
Kategorier
Utgår

2023-12-10

Ansök nu

Dela detta jobb