medrek.se

Leg. Arbetsterapeut till Trollängen

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-01-28

Ansök nu

Leg. Arbetsterapeut till Trollängen

Förenade Care driver Trollängens äldreboende på uppdrag av Tyresö kommun. Boendet har sammanlagt 59 platser fördelade på sex enheter och erbjuder platser till äldre personer med varierande behov av vård och omsorg samt personer med demenssjukdom. Det finns även några platser för avlastning och korttidsvård. Boendet är vackert beläget med närhet till Fornuddsparken och promenadavstånd till Trollbäckens centrum.

På Trollängens äldreboende består personalteamet av verksamhetschef, gruppledare, sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast, äldrepedagog samt omsorgspersonal. Trollängen har för närvarande en arbetsterapeut och en fysioterapeut, men behöver utöka rehabteamet med ännu en arbetsterapeut.
Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård på arbetsplatsen samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke – Vänlighet – Service.

ARBETSUPPGIFTER
I dina arbetsuppgifter ingår att hitta lämpliga hjälpmedel, förebygga och bedöma risken att falla och bedöma behov av hjälp i hemmet tillsammans med sjukgymnast.
Arbetsterapeuten ska också erbjuda utbildning och handledning till personal. Arbetsterapeuten ska aktivt delta i omsorgen av de boende samt samarbeta med andra yrkesgrupper.

KVALIFIKATIONER
Du har svensk legitimation som arbetsterapeut och gärna erfarenhet från demens-, somatisk eller geriatrisk vård. Du ansvarar för rehabiliterande bedömningar och behandlingar. Du har ett ansvar för utbildning och handledning av övrig omvårdnadspersonal samt har ett nära samarbete med sjukgymnast, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal.

Du som söker skall vara rehabiliteringsintresserad, ansvarstagande, flexibel med god samarbetsförmåga samt vara pedagogisk i din handledning av personal. Du ska ha god kännedom i dokumentation enligt HSL och ha god datakunskap. Meriterande är kunskap inom SoL. Du har ett flexibelt och kreativt arbetssätt samt förmåga att arbeta salutogent och resultatinriktat. Du skall ha en positiv människosyn med stor tillit till medarbetarna och utgå från att alla vill och kan ta ansvar.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.
I tjänsten ingår också kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete genom att arbeta gemensamt för de mål som man tillsammans med verksamhetschefen kommit överens om på verksamheten. Förenade Care är multisite certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Du kommer att erbjudas utbildning i kvalitetsledningssystemet. För dokumentation måste du behärska svenska språket i tal och skrift

KRAV
Kunna svenska obehindrat i tal och skrift.

ARBETSTID/VARAKTIGHET
Deltid 50 %. Tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning

LÖN
Enligt överenskommelse.

TILLTRÄDE
Snarast, enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
Ansökningar behandlas löpande.

KONTAKT
Maria Månsson verksamhetschef
Mobil: 073 901 57 08
Förenade Care
Gärdesvägen 16-18
13551 Tyresö
mariam@forenadecare.com

Madeleine Somsuk, gruppledare

Mobil 073 315 01 16

madeleines.trollangen@forenadecare.com

Arbetsgivare:
Förenade Care AB
Murmansgatan 126
212 25 Malmö

Vårt motto är

Omtanke-Vänlighet-Service

Förenade Care AB är moderbolag för vård och omsorgsverksamheten. Förenade Care ägs av Forenede A/S. Koncernen är familjeägd med ca 8000 anställda. Förenade Care driver 52 vårdverksamheter i Sverige. Huvudkontor i Malmö samt regionkontor i Stockholm och Uppsala.

Dela detta jobb

Leg. Arbetsterapeut till Trollängen

Förenade Care AB