medrek.se

Leg. Djursjukskötare

Företag AniCura
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-11-29

Ansök nu

Leg. Djursjukskötare

Om jobbet

Vi söker ytterligare en Legitimerad Djursjukskötare som vill arbeta tillsammans med oss på AniCura Animalen i Södertälje och vår filial i Trosa. 

Vi erbjuder kvalificerad sjuk- och friskvård för smådjur. Vi utför avancerade medicinska utredningar och de flesta kirurgiska ingreppen. Hos oss finns en fantastik personalgrupp där vi är nio veterinärer som arbetar tillsammans med Leg. djursjukskötare, djurvårdare, Leg. BMA, Leg. sjukgymnast och receptionister. 

Vem söker vi?

Du beskriver dig själv som nyfiken, har god kommunikationsförmåga och ett stort hjärta för sällskapsdjur. För dig är det viktigt att djurets bästa alltid kommer i första hand och din ambition är att erbjuda högsta möjliga kvalité av djurvård. På AniCura Animalen värnar vi om vår fina stämning i gruppen och det är viktigt för oss att alla bidrar till vår gemenskap.

Vår nya kollega är/har:

  • Legitimerad djursjukskötare 
  • God samarbetsförmåga med både kollegor och dina patienter 
  • Förmåga att erbjuda god service, även i tuffa och svåra situationer
  • Du har lätt för att skapa relationer med patienter och djurägare 
  • Du behärskar svenska i tal och skrift
  • Vi ser gärna att du är intresserad av eller har viljan att vidareutbilda dig inom anestesi 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och din passion för djur. Vi värdesätter din ambition och vilja att ständigt utvecklas. Du är nyfiken och inte rädd att hugga i där det behövs för att snabbt skaffa dig en bred och värdefull grund. 

AniCura Animalens erbjudande

Vår ambition är att vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom djursjukvården. Vi investerar betydande resurser och tid i din kompetensutveckling, eftersom vi vet att nöjda medarbetare är en förutsättning för att nå våra mål om att erbjuda högsta möjliga vårdkvalitet och ha den bästa kundservicen. Därför är kompetensutveckling en naturlig del av arbetet på AniCura.

AniCura Continuing Education (ACE) är ett internationellt utbildningskoncept med många olika veterinärmedicinska kurser runtom i Europa. Kurserna omfattar alla veterinärmedicinska fält och yrkesområden, och leds av välmeriterade externa föreläsare och ackrediterad utbildningspersonal.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning, som inleds med provanställning, 80-100%.  Vi har stängt på natten och är ledig röda dagar. Hos oss omfattas du av kollektivavtal och erbjuds även privatvårdsförsäkring.

Vill du bli en del av vår familj?

Kontakt

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta: Pia Salmela, Klinikchef, pia.salmela@anicura.se Anna Sandin, personalansvarig/BMA, anna.sandin@anicura.se

Tjänsten är på heltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Intervjuer och urval sker löpande.  Ansökan skickar du till: anna.sandin@anicura.se eller pia.salmela@anicura.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Leg. Djursjukskötare

AniCura