medrek.se

Leg. Djursjukskötare med anestesikunskap till Bagarmossen

Företag AniCura
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-09-30

Ansök nu

Leg. Djursjukskötare med anestesikunskap till Bagarmossen

Om jobbet

Vi söker dig som är leg. djursjukskötare och har ett speciellt intresse för anestesi som vill arbeta på vår operationsavdelning.

AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen är ett av Sveriges största och mest moderna djursjukhus för hund och katt. Vi erbjuder ett stort utbud av medicinska och kirurgiska tjänster vilket innefattar alltifrån förebyggande vård och bassjukvård, till avancerad diagnostik, invärtesmedicin, intensivvård, kirurgi och ortopedi i djurets hela livsskede. För svårt sjuka eller skadade djur har vi, som enda djursjukhus i Storstockholm, öppet dygnet runt, året om. Djursjukhusets ca 160 passionerade medarbetare tar varje år emot fler än 34 000 besök varav 65 procent av patienterna är hundar och 35 procent är katter. De flesta patienter kommer från Storstockholm men vi tar självklart även emot patienter från övriga landet.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker en legitimerad djursjukskötare med erfarenhet av anestesi till operationsenheten. Som medlem av operationsteamet kommer du att tillhöra ett målinriktat, erfaret och dedikerat team som ständigt vill utveckla sig själva och rollen som legitimerad djursjukskötare. I tjänsten ingår dag-, kvälls- och helgpass.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

  • Är leg. djursjukskötare med erfarenhet av anestesi eller dig som vill utvecklas inom området
  • Har en god kommunikationsförmåga och en förmåga att arbeta lugnt och metodiskt även i stressiga situationer
  • Är en lagspelare och som vill utvecklas i ett professionellt team och leverera hög kvalitet

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och din passion för djur. Din ambition och vilja att ständigt utvecklas och att lära är något vi värdesätter. Du är nyfiken och inte rädd att hugga i där det behövs för att snabbt skaffa dig en bred och värdefull grund. 

Vår ambition är att vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom djursjukvården. Vi investerar betydande resurser och tid i kompetensutveckling, eftersom vi vet att nöjda medarbetare är en förutsättning för att nå våra mål om att erbjuda högsta möjliga vårdkvalitet och ha den bästa kundservicen. Kompetensutveckling är en naturlig del av arbetet på AniCura.

AniCura Continuing Education (ACE) är ett internationellt utbildningskoncept med många olika veterinärmedicinska kurser runtom i Europa. Kurserna omfattar alla veterinärmedicinska fält och yrkesområden, och leds av välmeriterade externa föreläsare och ackrediterad utbildningspersonal. 

Vill du bli en del av vår familj?

Ansök genom att klicka på sök. Sista ansökningsdatum är den 30 september 2019För frågor om rollen vänligen kontakta Åsa Jussing, avdelningschef, 070-242 87 55, asa.jussing@anicura.se eller Erika Kalmér, HR-chef, 070-555 15 21, erika.kalmer@anicura.se.

Dela detta jobb

Leg. Djursjukskötare med anestesikunskap till Bagarmossen

AniCura