medrek.se

Leg. djursjukskötare med narkoskompetens till nattjänst på AniCura Albano

Företag AniCura
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-11-30

Ansök nu

Leg. djursjukskötare med narkoskompetens till nattjänst på AniCura Albano

OM OSS

AniCura Djursjukhuset Albano i Danderyd strax norr om Stockholm är ett av Sveriges ledande djursjukhus. Vi bedriver all typ av veterinärvård för sällskapsdjur (främst hund och katt), akutsjukvård, primärvård, förebyggande vård och riktigt avancerad specialistsjukvård. Sjukhuset är utrustat för att alltid ligga i medicinsk-teknisk framkant och möjliggöra vård och service av högsta kvalitet. Vår vision är att tillsammans skapa framtidens djursjukvård. 

 

VÅRT ERBJUDANDE

Vi erbjuder ett omväxlande arbete på ett trivsamt och populärt djursjukhus med ca 45 000 besök per år, ett brett utbud av vårdtjänster och intressanta fall. Här arbetar ca 180 personer, varav ca 60 är veterinärer, många med specialistkompetenser inom en lång rad områden. Vi bygger just nu om sjukhuset och kommer – när det står klart sommaren 2020 – vara ett av Europas absolut finaste och mest moderna djursjukhus. 

 

DIN PROFIL

Vi söker dig som är legitimerad djursjukskötare och vill arbeta på ett stort och resursstarkt djursjukhus med många möjligheter.

Anestesi 1-3, andra specialiserade kurser eller motsvarande erfarenhet inom ramen för din legitimation är meriterande. Hos oss får du fortsätta din utveckling kontinuerligt både teoretiskt och praktiskt. För att ständigt ligga i framkant inom vårt verksamhetsområde arbetar vi långsiktigt med kompetensutveckling av vår personal inom alla kategorier.

OM TJÄNSTEN

AniCura Djursjukhuset Albano är öppet dygnet runt, men akutintaget stänger kl 22:00. På natten arbetar du i team med en veterinär och ytterligare två djursjukskötare samt en djurvårdare. Vid behov utför vi även operationer nattetid.

Att arbeta hos oss innebär:

  • Vårda och behandla inneliggande patienter på IVA, vård och infektion
  • Vid behov söva svårt sjuka djur för operation nattetid
  • Ständigt pågående kompetensutveckling via interna och externa utbildningsprogram
  • Arbetstiderna är 20.15 - 07.15 

Tjänsten är en tillsvidareanställningmed tjänstgöringsgrad på 75-90% beroende på schema.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Intervjuer och urval sker löpande.

För frågor kontakta Veronica Landelius, Veronica.landelius@anicura.se 070-299 1780

Ansök senast 2019-11-30

Dela detta jobb

Leg. djursjukskötare med narkoskompetens till nattjänst på AniCura Albano

AniCura