medrek.se

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde.

Som fysioterapeut i vår verksamhet är du en del av ett stabilt arbetslag och du har goda möjligheter att utvecklas inom ditt yrke. Vår verksamhet präglas av gemenskap och kreativitet och vi arbetar aktivt för en attraktiv och hållbar arbetsplats.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är intresserad av förändringsarbete och att profilera fysioterapeutens yrkesroll i kommunen. Du kommer att ingå i ett väl fungerande team tillsammans med ett 30-tal fysioterapeuter och arbetsterapeuter med bred erfarenhet från olika verksamheter.
Tillsammans med en arbetsterapeut ansvarar du för rehabiliteringen i ett geografiskt område för patienter inskrivna i hemsjukvården. Under din dag möter du patienter och anhöriga i deras hem och på särskilt boende.
Dina arbetsuppgifter innebär att genom träning, behandling och hjälpmedelsutprovning ge våra patienter förutsättningar till ett aktivt och självständigt liv. Förebyggande åtgärder såsom fallprevention och att leda träningsgrupper enligt HIFE-konceptet är viktiga inslag i ditt uppdrag. Du kommer även att instruera och handleda omsorgspersonal och anhöriga. 
Vi erbjuder dig ett trevligt arbetsklimat med nära kollegialt samarbete där du själv planerar din arbetsdag. Kompetensutveckling erbjuds kontinuerligt för att hålla hög kvalitet och möta patienternas behov.

Kvalifikationer

Leg Fysioterapeut/sjukgymnast 
Oavsett om du är erfaren eller nyutexaminerad får du möjlighet att utvecklas i en kreativ miljö tillsammans med positiva kollegor. Vi värdesätter engagemang, lyhördhet och förmågan att ta egna beslut. 
Är du nyutexaminerad kommer vi att lägga extra vikt vid din introduktion. 
Körkort B och datavana är ett krav. 
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökanden som bidrar till detta. 
Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2018-10-01

Tillträde efter överenskommelse
85%
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A804457 - 2018

Lön

Enligt avtal

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat. 

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Varmt välkommen med din ansökan!

Generell information

Sista ansökningsdag
2018-09-02

Arbetsplats
Hallands län

Kommun
Halmstad

Yrkeskategori
Fysioterapeut/Sjukgymnast

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Omfattning
Deltid

Antal tjänster
1

Kontaktperson

Marie Abrahamsson
Enhetschef, Kommunrehab 076-114 73 48

Facklig företrädare

Lise-lott Johansson
Fysioterapeuterna 0721712483

Leg Fysioterapeut/sjukgymnast

Företag Halmstads kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-02

Ansök nu

Dela detta jobb