medrek.se

Leg. Fysioterapeut till GHP Ortho Center Göteborg

Regioner
Utgår

2021-01-18

Ansök nu

Leg. Fysioterapeut till GHP Ortho Center Göteborg

Beskrivning av tjänsten

GHP Ortho Center Göteborg är en av de ledande ortopediska och idrottsmedicinska klinikerna i Norden. Vår verksamhetsidé är att erbjuda högkvalitativ ortopedkirurgisk och fysioterapeutisk vård . Vi bedriver verksamheten med högsta kompetens, bästa möjliga vård och med kostnadseffektiva vårdkedjor.

Vår fysioterapi är specialiserad på omhändertagande, bedömning och rehabilitering. Vår ambition är att alltid erbjuda rehabilitering i frontlinjen.

Nu söker vi fysioterapeuter/sjukgymnaster som vill vara en del i vår utveckling och ingå i ett välfungerat, engagerat rehabteam med ett unikt samarbete med vår läkarmottagning och operationsverksamhet. Rehab tar emot patienter från våra egna läkare, försäkringsbolag och under Vårdval Rehab.

GHP Ortho Center Göteborg har 70 anställda därav 18 fysioterapeuter. Vår rehabverksamhet är lokaliserad på Klippan där våra fysioterapeuter har bred kunskap och lång erfarenhet av all typ av primärvårdsrehabilitering.

_ _

KVALIFIKATIONER

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägsta nivå C1 enligt europarådets nivåskala är ett krav.

Vi vill att du värdesätter kvalitets-och teamarbete. Som person gillar du utveckling och att arbeta i högt tempo. Du ska ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Vi ser gärna att du har en bakgrund som…

Erfarenhet inom primärvårdsrehabilitering med inriktning på ortopedi och idrottsmedicin är meriterande.

 

Anställningsvillkor:

  • Anställningsform: 2 Vikariat

  • Tillträde: Enligt överenskommelse

  • Lön: Individuell lönesättning

  • En spännande och utvecklande specialistmiljö

  • Hos oss är ALLTID kvalitén och patienten i fokus

  • Nära till beslut, bra idéer blir snabbt verklighet

  • Mål: Ledande i varje specialistområde vi verkar

  • Vi arbetar med effektiva och optimerade processer

  • Erfaren personal och stor kunskap internt

OM FÖRETAGET

GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 500 anställda. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass.
Varje klinik specialiserar sig på en enskild patientgrupp, vilket leder till en högre effektivitet och kvalitet. Detta är fundamentet för klinikernas och GHP:s verksamhet – ”Kvalitet genom specialisering”.
Vi anser att det bästa sättet att öka kvaliteten och effektiviteten i den svenska vården är att flytta ut den vård som inte behöver akutsjukhusets resurser till specialiserade kliniker fokuserade på enskilda patientgrupper. Dessa kliniker skall bemannas av alla de olika yrkesgrupper som patientgruppen kan behöva träffa. På så sätt ökar vi sannolikheten att patienten inte behöver leta vidare efter vård och vi gör det möjligt med teamarbete kring patientens åkomma. Våra kliniker är huvudsakligen lokaliserade till Stockholm, Göteborg, Skåne, Köpenhamn och Förenade Arabemiraten.

Dela detta jobb

Leg. Fysioterapeut till GHP Ortho Center Göteborg

GHP Specialty Care AB