medrek.se

Vi söker en ny medarbetare till teamet på Sickla Hälsocenter som är en vårdcentral med patienten i focus. Vi finns nära invånarna och vi ger dig möjligheten till en arbetsplats med goda relationer och stark teamkänsla. Vi är en arbetsplats som vill framåt och arbetar aktivt med att utveckla verksamheten.

Arbetsuppgifter

Vi vill förstärka vårt läkarteam och söker nu en engagerad och flexibel legitimerad läkare för vikariat med möjlighet till framtida ST-tjänst inom allmänmedicin. 

Du kommer att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter som leg läkare på vårdcentral.

Kvalifikationer

Du är trygg i din yrkesroll och har förmågan att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv med både patienten och mottagningen i fokus. Som person är du lyhörd för våra patienters behov och ditt bemötande är professionellt och ödmjukt. Du är stabil och anpassningsbar i olika situationer samt har lätt för att samarbeta. Vidare ser vi gärna att du har en god kommunikationsförmåga i syfte att skapa goda relationer med patienter såväl som kollegor.

Vi erbjuder dig

På vår mottagning kommer du ha nära samarbeten med samtliga professioner. Vi försöker ge dig möjlighet att själv kunna bidra och utforma utvecklingsarbete utefter ditt intresse tillsammans med kollegor. Vi har en positiv inställning till nya idéer och arbetssätt.
 
Anställning och ansökan

Du anställs som leg läkare på en tidsbegränsa anställning 3-6 månader. Därefter eventuell möjlighet till tillsvidareanställning som ST-läkare.

 och tjänstgöringsgraden kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse. Möjligheter till diskussion om arbetets förläggning och utformning finns. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Annette Stenberg, annette.stenberg@primavard.se

Vi värnar om att all kompetens på arbetsmarknanden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Sickla hälsocenter

Sickla Häsocenter är en väletablerad mottagning som har funnits sedan 2003 och har ett 30 tal anställda. Vi finns i Curanten som är ett helt nybyggt hus för vård och hälsa vid Sickla köpkvarter. Där finns det restauranger och matbutiker mm samt mycket goda kommunikationer utanför dörren.

Leg. Läkare sökes till Sickla Hälsocenter

Företag Prima Vård AB
Regioner
Kategorier
Utgår

2023-02-19

Ansök nu

Dela detta jobb