medrek.se

Leg. läkare till VO Geriatrik, Södertälje sjukhus

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-08-31

Ansök nu

Leg. läkare till VO Geriatrik, Södertälje sjukhus

Geriatriken på Södertälje sjukhus är ett eget processorienterat verksamhetsområde och omfattar alla geriatrikens olika verksamheter såsom akut geriatrik, geriatrisk rehab efter ortopedi, strokerehabilitering, kognition, medicinsk konsult på SÄBO och öppenvård i form av minnesmottagning och osteoporosmottagning. Därutöver ingår läkarinsatser inom palliativ slutenvård samt ASIH. Vi ser vården av våra sköra äldre som ett av våra viktigaste profilområden och har sedan lång tid länets enda mottagning för multisjuka. 

Leg. läkare på Södertälje sjukhus
Sedvanliga arbetsuppgifter för leg. läkare inom geriatriken på ett sjukhus, likaledes arbetsuppgifter på de tre till sjukhuset anslutna äldreboenden.

Dina personliga egenskaper:
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom initiativförmåga, ansvarstagande och flexibilitet. Du behöver ha förmågan att arbeta självständigt, såväl som i grupp och behöver kunna prioritera i dina arbetsuppgifter. Medarbetardrivet förbättringsarbete är en självklarhet i din arbetsvardag, likaledes yrkesmässig utveckling. Du är en utmärkt kommunikatör i svenska språket, skriftligt såväl som muntligt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Dina kvalifikationer:
Du är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård.
Meriterande med tidigare yrkeserfarenhet från geriatrik och invärtesmedicinska specialiteter.

Anställningsform:
Visstidsanställning. Heltid.

Information:

Rekrytering till denna tjänst påbörjas vecka 31. För frågor är du välkommen att mejla bemanningsassistent Magdalena Duszka på magdalena.duszka@sll.se. Välkommen med din ansökan som ska innehålla CV och personligt brev.

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Fackliga representanter
Läkarförbundet, Noemi Katz, 08-550 243 94

Referensnummer
170858

Dela detta jobb

Leg. läkare till VO Geriatrik, Södertälje sjukhus

Södertälje Sjukhus