medrek.se

Leg. Psykolog / Organisationspsykolog

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-09-05

Ansök nu

Leg. Psykolog / Organisationspsykolog

Hälsan och Stressmedicin är en del av Västra Götalandsregionen med verksamhetsdelarna Hälsan och Arbetslivet samt Institutet för Stressmedicin.

Förvaltningens uppdrag är att bedriva företagshälsovård för Västra Götalandsregionens förvaltningar och bolag samt bedriva forskning och kunskapsspridning för att motverka ogynnsam stress och stressrelaterad ohälsa.

Beskrivning
Hälsan och Arbetslivet företagshälsovård arbetar utifrån ett systematiskt arbetsmiljöperspektiv (SAM) inom områdena medicin, ergonomi, hälsopromotion, miljö, teknik och beteendevetenskap. Vi deltar i ett flertal projekt, såväl regionala som nationella, inom arbetsmiljö, hälsa och rehabilitering och kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter för våra anställda.

Vi söker nu en ny medarbetare till Ullevienheten i Göteborg, med inledningsvis 6 månaders provanställning.

Arbetsuppgifter
Utgångspunkt i arbetet är att skapa och bibehålla goda relationer med regionens chefer, HR och medarbetare.

Arbetet sker på organisations-, grupp- och individnivå och är av främjande, förebyggande och återskapande karaktär. Arbetet består i att ta emot enskilda individer för samtalsstöd, medverka i rehab-processer, arbetsförmågebedömningar, konflikthantering, grupp- och ledarutveckling samt genomförande av föreläsningar, workshops och utbildningar. Du kommer att ingå i ett team, där du utifrån relevans och mervärde för våra kunder samarbetar med övriga kompetenser; ergonomer, företagsläkare, företagssköterskor, hälsostrateger, arbetsmiljöingenjör samt FHV-sekreterare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är erfaren leg. psykolog, gärna med specialistkompetens inom arbets- och organisationspsykologi. Erfarenhet av arbete inom organisationsutveckling, grupp- och ledarutveckling samt utbildning inom KBT lägst steg 1 är meriterande.

Du bör ha goda kunskaper och erfarenhet från kliniskt arbete med stort intresse för samarbete och utveckling av kundrelationer. Erfarenhet från företagshälsovård eller annat arbete inom intäktsfinansierad verksamhet prioriteras.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Samtal är välkomna vecka 33 - 35 till kontaktpersonerna och facklig företrädare nedan.

Inom Hälsan & Arbetslivet ser vi mångfald som en tillgång.
Uppdrag kan ske inom hela Västra Götalandsregionen. Krav på körkort.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Anställningsform

     Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

     Heltid

Tillträde

     Enligt överenskommelse

Löneform 

     Fast månadslön

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     100%

Ort

     Göteborg

Län

     Västra Götalands län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021/4190

Kontakt

  • Enhetschef Pernilla Carlsson, 0730 - 53 79 73

  • HR-chef Kerstin Hammerbo, 0767 - 64 99 30

Facklig företrädare

  • Anders Ordqvist, Sv. Psykologförbund/SACO, 0707-52 07 39

Publicerat

     2021-07-02

Sista ansökningsdag

     2021-09-05

Dela detta jobb

Leg. Psykolog / Organisationspsykolog

Hälsan och Stressmedicin VGR