medrek.se

Södertälje sjukhus söker nu två sjuksköterskor till en ny kombinationstjänst!

Vi utvecklar samarbetet mellan mottagning och vårdavdelning  för att kunna följa patientens väg i vården. Detta ger möjligheter till ökad patientsäkerhet och det leder till stor utveckling för våra sjuksköterskor. På Södertälje sjukhus är det viktigt med ett starkt team runt patienten och där är Du en viktig pusselbit.

Vill du bli en av oss?

Sjuksköterska på kombinationstjänst, avdelning 18 och KOU-mottagningen, Södertälje sjukhus

När du jobbar på avdelningen har du ansvar för utredning, behandling och vård av patienter med kirurgiska sjukdomar. Avdelningen bedriver både akut och elektiv vård. Du ansvarar för pre- och postoperativ omvårdnad, såsom smärtlindring, hantering av centrala infarter, avancerade såromläggningar, palliation.

Ditt arbete vid mottagningen innebär egen öppenvårdsmottagning med bokade patienter, där du träffar patienter både före och efter operation. Telefonrådgivning och som konsult mot övriga sjukhuset där våra stomiopererade patienter vårdas. Undervisning både till personal, patienter och anhöriga.

Vi erbjuder dig:

Individuell schemaläggning på avdelningen, där du i stor mån kan påverka ditt schema. Vi jobbar med hälsosamma schema, för att ge dig tid för reflektion och återhämtning. En god hälsa ser vi som viktigt för din trivsel.

Vidare har vi friskvårdsbidrag, kvarstannande bonus och dubbelt nattob. Lokalerna på både mottagning och avdelning är nya och moderna. Självklart även en individuellt anpassad inskolning.

Dina kvalifikationer:

Du är legitimerad sjuksköterska med flera års erfarenhet av arbetet med stomiopererade patienter. Det är mycket meriterande om du är utbildad stomiterapeut eller annan relevant specialistsjuksköterskeutbildning.

Dina personliga egenskaper:

Du har ett stort engagemang och ser möjlighet till utveckling i din roll som sjuksköterska. Du värdesätter ett gott arbetsklimat med samarbete, samtidigt som du utmanas av att ta eget ansvar och fatta beslut. Du ska känna dig lockad av att arbeta på avdelning, där tempot snabbt kan skifta. Likväl som den planerade verksamheten på mottagning. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och det finns stor möjlighet till utveckling inom området och professionen.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning, heltid.

Information om tjänsten lämnas av:

Ulrika Johnsson, Chefsjuksköterska, 08-55024139 och Wictoria Ölverud, tf Chefsjuksköterska, 08-55025139.

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  

 

Bifoga både personligt brev och Cv. Välkommen med din ansökan!  

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 200 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt. Läs mer här och följ oss i sociala medier.

Leg. sjuksköterska med stomierfarenhet, Södertälje sjukhus

Regioner
Utgår

2019-11-01

Ansök nu

Dela detta jobb