medrek.se

Leg. sjuksköterska som vill jobba som konsult? Ansök idag!

Regioner
Utgår

2018-11-15

Ansök nu

Leg. sjuksköterska som vill jobba som konsult? Ansök idag!

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som är intresserad av att arbeta som konsult. Jobba när du vill och hur mycket eller lite du vill.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom ansvarstagande, initiativ- och samarbetsförmåga, där du tillsammans med övrig omvårdnadspersonal har du ansvar för att ständigt erbjuda en kvalitativ vård.

Du ska ha minst två års yrkeserfarenhet samt behärska svenska språket både i tal och skrift.

Som person är du nyfiken, flexibel, effektiv och har förmåga att snabbt sätta dig in i nya rutiner. Du har god datorvana, gärna erfarenhet av journalprogrammet Cosmic, är serviceinriktad och har ett gott bemötande mot både patienter och kollegor.

Vi erbjuder våra konsulter en bra lön, friskvårdsbidrag, försäkringar och kollektivavtal.

Skicka in din ansökan idag, då urval och intervjuer sker löpande.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för leg. sjuksköterska vilket bland annat innefattar:

-Planering av omvårdnad
-Medicindelning/administrera insulin
-Provtagning
-Medicinsk rond med läkare
-Samverkan med övrig vård- och paramedicinsk personal

Det är ett varierande arbete och du har regelbunden kontakt med övrig paramedicinsk personal utifrån patientens behov.

Vi kommer göra allt för att du ska trivas när du jobbar tillsammans med oss och finns med hela vägen för att säkerhetsställa att du mår bra och utvecklas i den riktning du vill.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och spännande arbete med möjligheter till egen utveckling.

Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
•Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
•Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
•Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
•Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
•Friskvårdsbidrag

Det finns flera fördelar med att välja att arbeta som konsult för Vårdlänken. Som konsult kan du alltid känna dig trygg med att din konsultchef förstår dina och kundens behov, eftersom din konsultchef själv har varit verksam inom samma arbetsområde som du arbetar inom. Det finns stora möjligheter att själv få välja arbetsplats och arbetstider. Behöver du komma i kontakt med Vårdlänken utanför kontorstid, finns alltid en bemannad jourtelefon.

Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag. Det innebär att Vårdlänken varje år genomgår en revision genomförd av Almega. I revisionen kontrolleras bland annat att Vårdlänken betalar de skatter och avgifter som Skatteverket beslutat och i övrigt har sunda finanser. Det ställs också krav på att Vårdlänken har gedigna ansvarsförsäkringar för sina konsulter som är ute på arbetsplatser.

Kollektivavtal är ytterligare ett krav som ställs för att få bli ett auktoriserat bemanningsföretag. Genom Vårdlänkens kollektivavtal kan du känna dig trygg i att Vårdlänken betalar in pengar till din tjänstepension från den allra första kronan som du tjänar in genom dina uppdrag hos Vårdlänken. Skulle du råka ut för en olycka i arbetet, eller till och från arbetet, kan du också känns dig trygg med att Vårdlänken har de olycksfallsförsäkringar som arbetsmarknadens parter har beslutat om.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 20 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken

Dela detta jobb

Leg. sjuksköterska som vill jobba som konsult? Ansök idag!

Vårdlänken Bemanning & Rekrytering