medrek.se

Leg. Sjuksköterska till basal hemsjukvård

Regioner
Utgår

2018-11-06

Ansök nu

Leg. Sjuksköterska till basal hemsjukvård

Vi söker
Dig som är Leg. Sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet, gärna med erfarenhet inom basal hemsjukvård. Du ska ha god kännedom av Stockholmsområdet samt ha B-körtkort.
För att trivas i rollen som distriktssköterska/sjuksköterska hos oss bör du vara en noggrann, social och flexibel person som har ett öppet sinnelag och inte se förändringar som ett hinder utan som en möjlighet. Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift är en förutsättning för tjänsten.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga arbetsuppgifter för distriktsköterska/sjuksköterska i basal hemsjukvård, så som läkemedelshantering, insulingivning, medicinska bedömningar och såromläggningar. Basalhemsjukvård omfattar injektioner, katetersättning/spolning, PEG, trach-vård, sondnäring, omläggningar och medicinska bedömning, CVK och PVK.
All personal arbetar självständigt och kör företagets bilar.

Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
•Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
•Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
•Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
•Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
•Friskvårdsbidrag
Det finns flera fördelar med att välja att arbeta som konsult för Vårdlänken. Som konsult kan du alltid känna dig trygg med att din konsultchef förstår dina och kundens behov, eftersom din konsultchef själv har varit verksam inom samma arbetsområde som du arbetar inom. Det finns stora möjligheter att själv få välja arbetsplats och arbetstider. Behöver du komma i kontakt med Vårdlänken utanför kontorstid, finns alltid en bemannad jourtelefon.

Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag. Det innebär att Vårdlänken varje år genomgår en revision genomförd av Almega. I revisionen kontrolleras bland annat att Vårdlänken betalar de skatter och avgifter som Skatteverket beslutat och i övrigt har sunda finanser. Det ställs också krav på att Vårdlänken har gedigna ansvarsförsäkringar för sina konsulter som är ute på arbetsplatser.

Kollektivavtal är ytterligare ett krav som ställs för att få bli ett auktoriserat bemanningsföretag. Genom Vårdlänkens kollektivavtal kan du känna dig trygg i att Vårdlänken betalar in pengar till din tjänstepension från den allra första kronan som du tjänar in genom dina uppdrag hos Vårdlänken. Skulle du råka ut för en olycka i arbetet, eller till och från arbetet, kan du också känns dig trygg med att Vårdlänken har de olycksfallsförsäkringar som arbetsmarknadens parter har beslutat om.

Ansökan
Skicka in din ansökan idag då intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 20 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken

Dela detta jobb

Leg. Sjuksköterska till basal hemsjukvård

Vårdlänken Bemanning & Rekrytering