medrek.se

Vi söker
Vårdlänken söker för kunds räkning en legitimerad sjuksköterska till ögonklinik i centrala Göteborg.

Lirema Ögonlaser Center erbjuder en skonsam och trygg ögonkirurgi i Stockholm och Malmö där ögonlaserbehandlingar genomförs. Som ISO-certifierade arbetar Lirema kontinuerligt med kvalitetsutveckling för att ge god service till sina kunder. För mer information se hemsida: https://lirema.se/ogonklinik/.
Lirema öppnar inom kort en ögonklinik i Göteborg och söker en ny medarbetare.


För att passa i rollen tror vi att du är en person med hög social kompetens som bedriver vård-och omsorg på ett kvalitet- och patientsäkert arbetssätt. Du kommer vara klinikansvarig där du är ansiktet utåt för företaget och det är av största vikt att du är serviceinriktad med hög kommunikativ förmåga.

Du ska vara legitimerad sjuksköterska med minst 1 års arbetslivserfarenhet och bemästra det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift.

Meriterande är om du tidigare har arbetat inom ögonsjukvård med vidareutbildning, arbetat inom operation med hantering utav instrument, sterilt arbete och aseptik.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så som flexibel, organiserad, analytiskt tänkande och empatisk.

Arbetstider
Dagtid, mån-fre.

Tjänstgöringsgrad
Heltid

Arbetsuppgifter
Du kommer att ha nära samarbete och assistera ögonläkare på kliniken där förundersökningar och ögonlaserbehandlingar utförs. Utöver detta kommer du vara ansvarig för reception. Resor till andra utav Liremas kliniker förekommer i tjänsten.


Anställning
Provanställning 6 månader. Tillträde början av augusti eller enligt överenskommelse.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Lirema Sverige AB med AB Vårdlänken Bemanning och Rekrytering. Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På får hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 20 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken

Leg. sjuksköterska till centrala Göteborg i augusti

Regioner
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Dela detta jobb