medrek.se

Leg. Sjuksköterska till GHP Kirurgkliniken Stockholm på Sophiahemmet

Regioner
Utgår

2021-06-18

Ansök nu

Leg. Sjuksköterska till GHP Kirurgkliniken Stockholm på Sophiahemmet

GHP Kirurgkliniken Stockholm är en specialistklinik på Sophiahemmet. Vi är specialiserade på kirurgiska behandlingar där främst proktologi och den lilla kirurgin är dominerande men vi har även behandlingar inom galla, tarm, bråck och övervikt. Tillsammans med dina kollegor har du chansen att få vara med i vår växande verksamhet där du kommer vara en del i ansvaret som sjuksköterska. Som sjuksköterska arbetar du med fokus i den administrativa kontakten med patienten men assisterar även i mottagningsverksamheten vid behov. Vi tar emot patienter från hela landet och jobbar på uppdrag av regionen, försäkringsbolag och privat sökande. Våra arbetsverktyg är Webdoc, Take Care, Boka Doktorn och TeleQ.

KVALIFIKATIONER
Vem är du?

Vi ser att du är legitimerad sjuksköterska och har erfarenhet inom mottagningsverksamhet. Om du har erfarenhet av våra nämnda arbetsverktyg är det kortare startsträcka för dig att komma in i arbetet.

För dig är strävan efter patientnöjdhet en självklarhet. Ditt hjärta slår för en hög klinisk kvalitet och du andas en vilja till ständiga förbättringar i verksamheten. Du känner en samhörighet, sätter laget för jaget och känner ett starkt medarbetarskap.

Anställningsvillkor:

  • Anställningsform: Tillsvidare 40 timmar i veckan

  • Tillträde: Enligt överenskommelse

  • Lön: Individuell lönesättning

Kollektivavtal finns

OM FÖRETAGET
GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 500 anställda. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass.

Varje klinik specialiserar sig på en enskild patientgrupp, vilket leder till en högre effektivitet och kvalitet. Detta är fundamentet för klinikernas och GHP:s verksamhet – ”Kvalitet genom specialisering”.

Vi anser att det bästa sättet att öka kvaliteten och effektiviteten i den svenska vården är att flytta ut den vård som inte behöver akutsjukhusets resurser till specialiserade kliniker fokuserade på enskilda patientgrupper. Dessa kliniker skall bemannas av alla de olika yrkesgrupper som patientgruppen kan behöva träffa. På så sätt ökar vi sannolikheten att patienten inte behöver leta vidare efter vård och vi gör det möjligt med teamarbete kring patientens åkomma. Våra kliniker är huvudsakligen lokaliserade till Stockholm, Göteborg, Skåne, Köpenhamn och Förenade Arabemiraten.

Dela detta jobb

Leg. Sjuksköterska till GHP Kirurgkliniken Stockholm på Sophiahemmet

GHP Specialty Care AB