medrek.se

logga

Leg. Sjuksköterskor - Sommarvikarier

Regioner
Utgår

2021-04-30

Ansök nu

Leg. Sjuksköterskor - Sommarvikarier

Välkommen till Vårgårda kommun och en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med respektfullt bemötande och hög tillgänglighet gör vi allt för att leverera välfärdstjänster som överträffar förväntningarna hos invånarna i vår kommun.

Med utgångspunkt från vår vision, vår gemensamma värdegrund och tydliga politiska mål bygger vi för stark tillväxt och starkt arbetsgivarvarumärke i kommunen.

Enheten ansvarar för hälso- och sjukvård till patienter inskrivna i hemsjukvården. All personal inom hemsjukvården i Vårgårda har sin arbetsplats och utgår från Vårgården / Kullingshemmet, våra två säbon i kommunen. Vi har närhet till Vårgårda station med goda förbindelser mot Göteborg, Alingsås, Herrljunga och Borås. Vi arbetar i team, bestående av sjuksköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter,assistenter, administrativ samordnare, enhetschef och övrig personal inom äldreomsorgen. Vi arbetar alla för att tillsammans ge den enskilde god vård och rehabilitering.

Som sjuksköterska arbetar man dagtid, kväll och helgtjänstgöring.
Vi söker nu sommarvikarier till vår Hälso- och sjukvårdsenhet inom Vårgårda Kommun.
Du får ett spännande och utmanande arbete som levererar vård och omsorg av hög kvalitet.

Arbetsuppgifter:

Som sjuksköterska och sommarvikarie kommer vi att erbjuda dig ett stimulerande och omväxlande arbete inom hemsjukvården som innefattar ordinärt boende, särskilt boende och korttidsboende. Du kommer att få utföra bedömningar, uppföljningar, dokumentera samt handleda omvårdnadspersonal. Du kommer att arbeta både självständigt samtidigt som du ingår i ett vårdteam där vi hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Tidigare erfarenhet av arbete i kommunal hemsjukvård är meriterande men inget krav.
För oss är det viktigt att du är intresserad och har förmågan att arbeta tillsammans med andra och skapa goda relationer. Körkort är ett krav då vi arbetar inom ett stort geografiskt område.
Rekrytering sker löpande.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

I Vårgårda kommun gäller heltid som norm med möjlighet till deltid. Då heltidsuppdrag saknas innebär det att tjänster kan kombineras med andra arbetsuppgifter, eller vid annan arbetsplats.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Vårgårda kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:
Vårgårda kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid. Arbetstid / varaktighet - sommarvikariat
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Antal platser: 5

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2021-04-30

Dela detta jobb

logga
Leg. Sjuksköterskor - Sommarvikarier

Vårgårda kommun