medrek.se

Är du Leg. skolsköterska och söker seriös arbetsgivare med trygga villkor? Har du arbetat minst 1 år som skolsköterska och är redo för en ny uppgift? Då är du rätt person för att jobba hos oss. Vi har flera varierande uppdrag för skolsköterskor, ansök för mer information eller varmt välkommen att fråga tjänstansvarig Farinaz Akbari på telefon 072-246-23-80 

Vi söker dig

• Leg. skolsköterska med minst 1 års yrkeserfarenhet / Leg. sjuksköterska med specialistutbildning till distriktsköterska, barn och ungdomssjuksköterska
• Som har mycket goda kunskaper i svenska, i tal såväl som skrift. 

Personliga egenskaper
God samarbetsförmåga är viktigt då man behöver vara en person som kommer överens med de flesta. Du ska ha intresse och förmåga att möta elever och vilja stötta och erbjuda systematiska hälsobesök. Du har lätt för kontakter och egna initiativ samt att bemöta elever pedagogiskt  i olika situationer. Du bör behärska journalsystemet PMO. Du är trygg i din yrkesroll och anpassar dig enkelt till nya arbetssituationer och rutiner. Du drivs av en vilja att barn och ungdomar ständigt ska lyckas.

Ansökan
Tar tacksamt emot din ansökan via annonsen eller på e-post. Varmt välkommen att ansöka senast den 24 november men gärna idag då urval och intervjuer sker löpande!  På vår hemsida www.dedicare.se/nurse presenterar vi alla våra lediga uppdrag.

Dedicare är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en enkel filosofi: Vi vet att människor som trivs tillsammans också känner förtroende för varandra, vilket är en av de viktigaste hörnstenarna inom vårdsektorn.

Vi har rekryterat och hyrt ut läkare, sjuksköterskor och socionomer sedan år 1996 och är idag ledande i Norden. Våra uppdrag finns inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer. Närheten till våra kunder är viktig och vi har kontor i Stockholm, Örebro, Karlskrona, Göteborg, Trondheim och Oslo.

Varje konsult får en personlig och nära kontakt med sin chef med stöd och möjlighet till utveckling! Utöver bra lön, friskvårdsbidrag, försäkringar och kollektivavtal hoppas vi att vår filosofi, våra mångsidiga uppdrag och fantastiska kolleger får dig intresserad av att veta mer om oss på Dedicare och på vad vi kan göra för att utveckla din karriär.

 

Skolsköterska till skola sökes

Företag Dedicare
Regioner
Utgår

2019-11-25

Ansök nu

Dela detta jobb