medrek.se

Legitimerad arbetsterapeut

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-23

Ansök nu

Legitimerad arbetsterapeut

Vi söker en legitimerad arbetsterapeut på 100% till ett uppdrag i kommunal regi till VG-regionen.
Sedvanliga arbetsuppgifter för en arbetsterapeut inom LSS.

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med minst två års erfarenhet av liknande verksamhet. Egenskaper som vi gärna ser hos dig är en positiv inställning, engagemang, en god samarbetsförmåga och en känsla för lyhördhet. Har du ytterligare egenskaper som bidrar till en god arbetsmiljö så är det ett plus i kanten.
Vi ser att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

Svensk Vårdsupport har bemannat vården i Sverige sedan 2010. Vi har både kommun, landsting och privata vårdgivare som våra kunder i hela Sverige!
Vi bedriver både vårdbemanning, socionom och läkarbemanning och tror på flexibilitet samt vikten av ett gott bemötande, trygghet och lyhördhet.

För dig som arbetar som konsult hos Svensk Vårdsupport Sjuksköterskor kan vi erbjuda trygga och välbetalda uppdrag i hela Sverige. Du blir en del av ett engagerat team av sjuksköterskor, fysioterapeuter/sjukgymnaster och arbetsterapeuter som alla brinner för att skapa en hållbar sjukvård för både patienter och vårdpersonal. Vi tror att lyhördhet och god kommunikation med personal är nyckeln till framgångsrik vård och lägger därför stor vikt vid att lyssna på våra konsulters behov och önskemål.

Dela detta jobb

Legitimerad arbetsterapeut

Svensk vårdsupport