medrek.se

Legitimerad Biomedicinsk analytiker Natt till Transfusionsmedicin

Ansök nu

Legitimerad Biomedicinsk analytiker Natt till Transfusionsmedicin

Vi erbjuder
Karolinska universitetssjukhuset ansvarar för blodförsörjning till sjukvården inom hela region Stockholm. Hos oss kan du vara delaktig i hela blodförsörjningsprocessen det vill säga från framställning av blodkomponenter och analyser till blodutlämning inför transfusion.

Transfusionsmedicin ingår i Klinisk Immunologi & Transfusionsmedicin. Vi har verksamheter i Solna, Huddinge, Danderyd och på Södersjukhuset. Inom transfusionsmedicin finns Bloddonation, Blodkomponentenheten och Immunhematologin.

Verksamheten bedrivs 24/7, året runt. Tjänsten består av nattjänstgöring (85%) årets alla dagar, arbetstiden är 20:45-07:15. Huvudplacering kommer vara inom immunhematologi på både Huddinge & Södersjukhuset.

Som anställd på Transfusionsmedicin erbjuder vi dig:

- Ett varierande arbete.

- Fortbildning i form av internföreläsningar och kurser.

- Möjlighet att träna en timme per vecka på arbetstid på ett av våra personalgym alternativt erhålla friskvårdssubvention.

- Karriär- och kompetensmodell.

- Lönetillägg för 24Sju-arbete.

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna är varierande och kan förändras under en arbetsdag. Arbetetsuppgifterna omfattar bland annat blodgruppering, erytrocytantikroppsundersökning av patienter, gravida kvinnor och blodgivare, men även omfattande erytrocytantikroppsutredningar samt förenlighetsprövning inför transfusion och blodutlämning till avdelningar.

Vi arbetar kontinuerligt med utvecklings- och förbättringsarbete för att effektivisera våra processer.

Hela verksamheten genomsyras av kvalitetssäkring och spårbarhet, vilket ställer höga krav på noggrannhet.

Det är viktigt att dina värderingar överensstämmer med sjukhusets; ansvar, medmänsklighet och helhetssyn.

Eftersom Karolinska är ett universitetssjukhus, så utgör kunskapsspridning i form av handledning av studenter och nyanställda en central del av vår utbildningsvision och en naturlig del av vår verksamhet. Därför kan handledning av nyanställda medarbetare och studenter ingå i tjänsten. Detta är något som uppskattas starkt av våra medarbetare som fått möjlighet att handleda.

Vi söker
Vi söker dig som har ett stort intresse, nyfikenhet för transfusionsmedicin och som söker ett spännande samt ansvarsfullt arbete.

Du ska ha en god förmåga att arbeta självständigt och kunna anpassa dig till olika arbetsgrupper samt varierande arbetstempo.

Det är viktigt att du har förmåga att se helheten, kan prioritera i stressiga situationer samt bidrar till ett öppet arbetsklimat.

Du är serviceinriktad och tillmötesgående i ditt bemötande samt intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med kurs i transfusionsmedicin.

Tidigare erfarenhet från arbete inom transfusionsmedicin är meriterande men inget krav.

För att kunna hantera kraven som informations- och kommunikationsflödet ställer behövs mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering.

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Yrkesområde
Biomedicinsk analytiker

Arbetsplats
Huddinge

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Martina Brewitz 
Sektionschef
contacticon mobile 072-5981233

Fackliga representanter
Vårdförbundet: Ewa Köhler, ewa.kohler@sll.se

Referensnummer
170681

Dela detta jobb

Legitimerad Biomedicinsk analytiker Natt till Transfusionsmedicin

Karolinska Universitetssjukhuset