medrek.se

Legitimerad djursjukskötare och djurvårdare till akuten/IVA

Företag AniCura
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-01-15

Ansök nu

Legitimerad djursjukskötare och djurvårdare till akuten/IVA

 

AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen är ett av Sveriges största och mest moderna djursjukhus för hund och katt. Vi erbjuder ett stort utbud av medicinska och kirurgiska tjänster vilket innefattar alltifrån förebyggande vård och bassjukvård, till avancerad diagnostik, invärtesmedicin, intensivvård, kirurgi och ortopedi i djurets hela livsskede. För svårt sjuka eller skadade djur har vi, som enda djursjukhus i Storstockholm, öppet dygnet runt, året om. Djursjukhusets 150 passionerade medarbetare tar varje år emot fler än 32 000 besök varav 65 procent av patienterna är hundar och 35 procent är katter. De flesta patienter kommer från Storstockholm men vi tar självklart även emot patienter från övriga landet.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker legitimerade djursjukskötare och djurvårdare som ska fördela sin tid mellan vår akutmottagning och intensivvård. Vår akutmottagning är öppen dygnet runt, årets alla dagar och här möter du många intressanta fall som du får tag dig an tillsammans med högt specialiserade kollegor.

Ansvarsområden som djursjuksköterska eller djurvårdare på akuten/IVA:

  • Triagering av akutpatienter

  • Att i team med sköterskor och veterinärer ta hand om djur och kommunicera med djurägare

  • Monitorering, omvårdnad och behandling av våra inneliggande patienter

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

  • Är legitimerad djursjukskötare eller djurvårdare med några års erfarenhet

  • Vill arbeta på en akutmottagning med högt tempo och många varierande fall

  • Har god förmåga att kommunicera med djurägare och ett gott handlag med smådjur

Dina personliga egenskaper, såsom god kommunikationsförmåga, viljan att ständigt utvecklas och förmågan att arbeta lugnt och metodiskt även i stressiga situationer är viktiga. Att du är en lagspelare som inte tvekar över att rycka in där det behövs är en förutsättning för att du ska trivas hos oss.

VÅRT ERBJUDANDE

Vår ambition är att vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom djursjukvården. Vi investerar betydande resurser och tid i kompetensutveckling, eftersom vi vet att nöjda medarbetare är en förutsättning för att nå våra mål om att erbjuda högsta möjliga vårdkvalitet och ha den bästa kundservicen. Kompetensutveckling är en naturlig del av arbetet på AniCura.

AniCura Continuing Education (ACE) är ett internationellt utbildningskoncept med många olika veterinärmedicinska kurser runtom i Europa. Kurserna omfattar alla veterinärmedicinska fält och yrkesområden, och leds av välmeriterade externa föreläsare och ackrediterad utbildningspersonal.

VILL DU BLI EN DEL AV VÅR FAMILJ?

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Erika Kalmér, HR-chef, på tel. 070-555 15 21. Tillträde sker enligt överenskommelse. Tjänsten innebär arbete dagtid, kvällstid och på helger.

Intervjuer och urval sker löpande. Sista ansökningsdag är den 15 januari 2019. Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Legitimerad djursjukskötare och djurvårdare till akuten/IVA

AniCura