medrek.se

Legitimerad Fysioterapeut

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-07-18

Ansök nu

Legitimerad Fysioterapeut

Beskrivning av tjänsten

Spine Center Göteborg är en högspecialiserad enhet som erbjuder ett professionellt och individuellt omhändertagande av patienter med besvär orsakade av sjukdomar i hals-, bröst- eller ländrygg. Vi bedriver både öppen och slutenvård, vår vårdavdelning är öppen 6 dagar i veckan.

Spine Center Rehab har för närvarande sju anställda fysioterapeuter och är en öppenvårdsmottagning som tar emot patienter både från våra läkare på Spine Center men även från andra sjukhus och vårdcentraler samt försäkringsbolag. Vår främsta inriktning är ortopedi.

Arbetet bedrivs måndag till fredag, kvällstjänstgöring kan förkomma liksom arbete på lördag förmiddag då vår vårdavdelning har öppet på lördagar. Lördagens tjänstgöring delas upp emellan alla fysioterapeuter.

KVALIFIKATIONER

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav.

Du är positiv, noggrann, engagerad, strukturerad och du bör med lätthet kunna växla mellan olika arbetsuppgifter. Då vi har ett unikt och nära samarbete med läkarmottagningen och vårdavdelningen bör du ha lätt att samarbeta med olika yrkeskategorier.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi söker en person med bred ortopedisk kompetens. Du bör ha flera års erfarenhet av att bedöma, behandla och rehabilitera patienter som söker för besvär från hals-, bröst- och ländrygg men även erfarenhet av övrig ortopedi. Vi ser gärna att du har viss erfarenhet inom KBT och långvarig smärta. Då arbetet innebär att du självständigt bedömer och behandlar de patienter som söker vår mottagning är det av största vikt att du är kompetent, kunnig och ansvarsfull.

Anställningsvillkor:

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning 40 timmar per vecka. Provanställning i sex månader

  • Tillträde: Enligt överenskommelse

  • Lön: Individuell lönesättning

  • Utdrag från belastningsregistret kommer efterfrågas

  • En spännande och utvecklande specialistmiljö

  • Hos oss är ALLTID kvalitén och patienten i fokus

  • Nära till beslut, bra idéer blir snabbt verklighet

  • Mål: Ledande i varje specialistområde vi verkar

  • Vi arbetar med effektiva och optimerade processer

  • Erfaren personal och stor kunskap internt

OM FÖRETAGET

GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 500 anställda. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass.
Varje klinik specialiserar sig på en enskild patientgrupp, vilket leder till en högre effektivitet och kvalitet. Detta är fundamentet för klinikernas och GHP:s verksamhet – ”Kvalitet genom specialisering”.
Vi anser att det bästa sättet att öka kvaliteten och effektiviteten i den svenska vården är att flytta ut den vård som inte behöver akutsjukhusets resurser till specialiserade kliniker fokuserade på enskilda patientgrupper. Dessa kliniker skall bemannas av alla de olika yrkesgrupper som patientgruppen kan behöva träffa. På så sätt ökar vi sannolikheten att patienten inte behöver leta vidare efter vård och vi gör det möjligt med teamarbete kring patientens åkomma. Våra kliniker är huvudsakligen lokaliserade till Stockholm, Göteborg, Skåne, Köpenhamn och Förenade Arabemiraten.

Anna-Karin Sundin | Kontaktperson

 Skicka email

Dela detta jobb

Legitimerad Fysioterapeut

GHP Specialty Care AB