medrek.se

Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med intresse för att utveckla vården - GHP Vård & Hälsa

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-03-31

Ansök nu

Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med intresse för att utveckla vården - GHP Vård & Hälsa

Arbetsuppgifter

GHP Vård och Hälsa är ett dotterbolag i GHP:s affärsområde Vårdsamverkan. Inom Vårdsamverkan arbetar vi i nära samarbete med försäkringsbolag för att utveckla,förbättra kvalitet och effektivisera vården genom nya vårdkedjor, ny teknik och förebyggande satsningar. GHP Vård och Hälsa vårdplanerar och handlägger patientärenden för försäkringsbolag i Sverige..

Vi erbjuder dig att utveckla din förmåga att förmedla vård, ge råd och guidning i sjukvårdssystemet – allt för att skapa mätbara resultat. Arbetet är fokuserat på insatser inom rörelseapparaten.

Dina verktyg är personlig rådgivning via telefon, chatt, meddelanden, videosamtal och vårt nätverk av kvalificerade vårdgivare både inom och utom GHP koncernen.

För dig som söker ett kvalificerat och utvecklande arbete där du har nytta av dina fysioterapeutiska kunskaper.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med minst tre års erfarenhet inom vårdgivande verksamhet. Du delar vår målsättning att alltid hjälpa våra patienter att komma rätt inom vården.

Arbetet ställer höga krav på din förmåga att kunna arbeta självständigt samtidigt som du har bra stöd i dina kollegor och ansvarig läkare. Du är flexibel och prestigelös, har god social kompetens, är noggrann i dokumentation samt har god teknikvana.

För att trivas hos oss behöver du i dina medicinska beslut ha ett gott omdöme, och en god kommunikativ förmåga på svenska i såväl tal som skrift. Du bör även vara serviceinriktad då du guidar kunden till bästa omhändertagande och behandling.

Meriterande

  • Erfarenhet att arbeta med visitation, t ex triagering, akutverksamhet eller på drop-in-mottagning.

  • Tidigare arbete med vård på distans (t.ex. telefon, video eller skriftlig kommunikation).

  • Affärsförståelse och erfarenhet inom privat vård.

Anställningsvillkor:

  • Anställningsform: Tillsvidare, sysselsättningsgrad enligt överenskommelse

  • Tillträde: Enligt överenskommelse

  • Arbetstid: Dagtid helgfria vardagar

  • Lön: Individuell lönesättning

  • Kollektivavtal finns

I din ansökan önskar vi ett personligt brev samt CV.

Vi kommer att intervjua sökande kontinuerligt under rekryteringsprocessen, så lämna gärna in din ansökan så snart du kan.

Om företaget

GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 500 anställda. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass.
Varje klinik specialiserar sig på en enskild patientgrupp, vilket leder till en högre effektivitet och kvalitet. Detta är fundamentet för klinikernas och GHP:s verksamhet – ”Kvalitet genom specialisering”.
Vi anser att det bästa sättet att öka kvaliteten och effektiviteten i den svenska vården är att flytta ut den vård som inte behöver akutsjukhusets resurser till specialiserade kliniker fokuserade på enskilda patientgrupper. Dessa kliniker skall bemannas av alla de olika yrkesgrupper som patientgruppen kan behöva träffa. På så sätt ökar vi sannolikheten att patienten inte behöver leta vidare efter vård och vi gör det möjligt med teamarbete kring patientens åkomma. Våra kliniker är huvudsakligen lokaliserade till Stockholm, Göteborg, Skåne, Köpenhamn och Förenade Arabemiraten.

Dela detta jobb

Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med intresse för att utveckla vården - GHP Vård & Hälsa

GHP Specialty Care AB