medrek.se

Logo

Legitimerad läkare inför ST till Meliva Mörby Vårdcentral

Företag Meliva
Regioner
Utgår

2024-03-31

Ansök nu

Legitimerad läkare inför ST till Meliva Mörby Vårdcentral

Vi erbjuder dig

Meliva Mörby Vårdcentral ligger centralt i Danderyd nära T-bana, bussar och E18. Vårdcentralen har 8300 listade patienter. Vi månar om våra patienter med fint bemötande och erbjuder vård av hög kvalité. Hos oss får du engagerade kollegor och en trivsam arbetsmiljö. Som Legitimerad läkare arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter inom primärvården på mottagning med akuta och planerade besök där även hembesök kan förekomma. Utifrån intresse finns också möjlighet att arbeta med eget specialområde. Vi har Astma/KOL-, Diabetes- och Äldre mottagning.

Meliva Mörby vårdcentral med helhetsperspektiv som sätter kvalitet och patientsäkerhet i fokus. Hos oss får du engagerade kollegor och möjlighet till utveckling. Vi söker nu en ny kollega till oss, vi söker dig som är legitimerad läkare. Som legitimerad läkare inom Meliva gruppen blir du även en del av ett större nätverk av kollegor som tillsammans är med och utvecklar svensk primärvård.

Kvalifikationer/Arbetslivserfarenhet

  • Legitimerad läkare 1-2 års erfarenhet

Din roll

Vi söker dig som är legitimerad läkare som har ett intresse för primärvården och önskar att söka en ST- tjänst inom allmän medicin. Som person behöver du vara flexibel, strukturerad, jordnära och du behöver kunna sätta patientens behov i centrum. Vi vill att du är kunnig, social, trevlig och ansvarstagande. Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av mottagningsarbete med en variation av patienter inom alla ålderskategorier och sjukdomstillstånd. Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med samtliga professioner på mottagningen vilket ställer krav på god samarbetsförmåga och lyhördhet. Vidare kommer du att vara en viktig del i att utveckla och förbättra verksamheten.

Vi söker dig som är: 

  • Vi söker dig som har svensk läkarlegitimation och erfarenhet av primärvård..

  • En person som önskar ta hand om patienter i blandade åldrar med ett brett spektrum av sökorsaker

  • Du har mycket goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift, men även i engelska.

  • Ger ett gott bemötande, är prestigelös och har god samarbetsförmåga.

  • Har en god kommunikationsförmåga och bemötande

  • Känner vilja och engagemang att bidra till kvalitets och förbättringsåtgärder för både patient och verksamhet.

  • Tar ansvar och kan prioritera.

  • Ansvarstagande, flexibel och arbetar bra självständigt samt i team

Meriterande

  • Kunskap i TakeCare

Om oss

Meliva är en bred vårdgrupp som växer på den svenska marknaden med primärvård, BVC och företagshälsa i fokus. Med innovativa vårdlösningar och en stark närvaro både fysiskt och digitalt, har vi ambitionen och kunskapen att bidra till utvecklingen av ett hållbart svenskt vårdsystem med patienten, kunden och vårdpersonalen i centrum.

Melivas resa i Sverige började under 2020 i samgåendet med ett flertal erfarna vårdgivare, och är redan en av landets allra största aktörer inom primärvård med omkring 90 000 listade patienter. Vi har en gedigen erfarenhet bakom oss med rötter från den finska vårdgivaren Mehiläinen, som sedan 1909 varit ledande inom sjuk- och hälsovården i vårt nordiska grannland. Mehiläinen var också tidigt drivande i digitaliseringen av vård i mobilen och datorn, en utveckling Meliva fortsätter att driva i Sverige.

Precis som Mehiläinen tar Meliva stolt arbetet vidare med livet som uppdrag. Oavsett var du möter oss har vi alltid den mänskliga omtanken i främsta rummet. Välkommen att följa med på resan.

Om anställningen

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Arbetsgivare: Meliva

Kontakt:

Verksamhetschef Elisabeth Pfeiffer eller biträdande verksamhetschef Åsa Carlsson

Mail: ep@kvamorby.se eller ac@kvamorby.se

Dela detta jobb

Logo
Legitimerad läkare inför ST till Meliva Mörby Vårdcentral

Meliva