medrek.se

Klinisk fysiolog till Södertälje sjukhus, VO Internmedicin  

Från januari 2020 startar vi klinisk fysiologisk enhet som en resurs till Södertälje sjukhus inom VO Internmedicin
Vi söker en mångårig erfaren klinisk fysiolog som kan ekokardiografi. Arbetet förutsätter god ledarförmåga samt erfarenhet till att bidra i utvecklingsarbete. Du kommer ingå i ett team bestående av två biomedicinska analytiker, en kardiolog och en undersköterska.

Undersökningar som vi utför är: Ekokardiografi (transtorakal, transesofagal, belastning), kärldiagnostik, arbetsprov, spirometri, vilo EKG samt EEG. Avläsning av EEG skickas till Karolinska Universitetssjukhuset, Huddinge.

Dina personliga egenskaper:  

Som person är du flexibel, lyhörd, stresstålig och prestigelös. Du drivs och trivs av att arbeta i team. Du har ett undervisningsintresse, strävar efter en hög kompetens och har en hög ansvarskänsla. Alltid med patienten i centrum.

Dina kvalifikationer:  
Specialistläkare inom klinisk fysiologi.

Anställningsform
Tillsvidareanstälnning. Heltid.

Om Södertälje sjukhus:  

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  

Bifoga både personligt brev och CV. Välkommen med din ansökan!  

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 200 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

Legitimerad läkare med specialistkompetens inom klinisk fysiologi, Södertälje sjukhus

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-11-24

Ansök nu

Dela detta jobb