medrek.se

Legitimerad läkare sökes till Sektion Bukradiologi, Huddinge

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-02-23

Ansök nu

Legitimerad läkare sökes till Sektion Bukradiologi, Huddinge

På Sektion Bukradiologi inom Radiologi Huddinge, Karolinska Universitetssjukhuset, bedriver vi högspecialiserad diagnostik inom övre buk, dvs. lever, galla, pankreas, ventrikel och esofagus, samt i mindre utsträckning även viss diagnostik inom nedre buk. Vi har nära samarbete med remitterande kliniker i form av multidisciplinära tumörkonferenser och mycket gemensam forskning och utveckling. En självklar del av vår verksamhet är upplärning och utveckling optimerad på individnivå.

Vårt team består av engagerade, pålästa radiologer som brinner för patienter, är bra på kommunikation med kliniker och tycker om att hjälpa varandra. De flesta av oss bedriver även forskning på olika kompetensnivåer. Handledning av yngre kollegor prioriteras högt och vi är en populär grupp bland ST-läkare.

Om tjänsten
Vi strävar efter att utnyttja vår kompetens effektivt och samtidigt vill vi sprida kunskap till våra yngre kollegor. Därför söker vi en legitimerad läkare som vill bli del av vårt team i 3-6 månader för att lära sig grunder inom bukradiologi och bidra till den dagliga produktionen. Vi söker dig som är ivrig att lära sig, tar ansvar, tycker röntgen är intressant och är beredd på en snabb professionell utveckling.

Ditt arbete kommer att ske under handledning. Det kommer att bestå av granskning av enklare akuta och icke akuta bukundersökningar, utförande och granskning av genomlysning, eventuell hantering av röntgenremisser och dyl.

Det är upp till dig hur mycket du hinner lära dig under din tid som visstidsanställd.

Anställningen är meriterande för eventuell fortsättning som ST-läkare hos oss, samt till eventuell forskning hos oss.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad läkare. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Meriterande: Tidigare erfarenhet inom röntgen är en fördel.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen
- Bevis om docentur

Vi kontaktar dig efter sista ansökningsdagen och ser fram emot att höras!

 

Bild och Funktion är en sjukhusövergripande funktion som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom Radiologi, Medicinsk Strålningsfysik, Nuklearmedicin och Fysiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Funktionen samlar alla sjukhusets resurser inom kompetensområdet i en organisation som omfattar drygt 900 medarbetare och indelas i nio funktionsområden i Huddinge och Solna.  

Inom Bild och Funktion möts den nyaste, mest avancerade tekniken och högspecialiserade läkare, sköterskor, fysiker och biomedicinska analytiker. Tillsammans skapar vi ett högkompetent team med patienten i fokus.  

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Legitimerad läkare sökes till Sektion Bukradiologi, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset