medrek.se

Om oss
Norrtälje BUP är en spännande arbetsplats med dynamiska samarbeten inom verksamhetsområdet barn, ungdom, familj, habilitering och psykiatri (BUFPH) samt gentemot andra verksamheter inom kommunen. Mottagningen lägger stor vikt vid att sätta patienterna i centrum, varför vi nu utökar vårt neuropsykiatriska utredningsteam. Teamet riktar sig till barn och ungdomar 0 tom 18 år, där det finns någon eller några neuropsykiatriska frågeställningar. Vi jobbar kontinuerligt med förändrings- och förbättringsarbeten där du som psykolog har stor delaktighet.
 

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten
Vi erbjuder ett varierande och meningsfullt arbete med ambitionen att göra skillnad för kommunens barn, ungdomar och familjer. Du ingår i vårt neuropsykiatriska team som består av legitimerade psykologer och barnpsykiater. Vid behov ingår även specialpedagog och arbetsterapeut i teamet. Vi erbjuder ett flexibelt arbete med möjlighet att själv planera och lägga upp sin dag.  
 
Om dig
Du tycker om att arbeta i team och värdesätter kvalitét och noggrannhet. Du har erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar, är nyfiken och sätter patienten i fokus.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. 
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Legitimerad psykolog till BUP Norrtälje

Företag TioHundra
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb