medrek.se

Legitimerad sjukgymnast till AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen

Företag AniCura
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-06

Ansök nu

Legitimerad sjukgymnast till AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen

Om jobbet

Nu söker vi dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut med särskilt intresse för hund och katt till vår rehabavdelning. Vi kan erbjuda en god arbetsmiljö med fina kollegor samt stora och fina lokaler och utrustning som till exempel en water treadmill, löpband och terapeutisk laser.

AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen är ett av Sveriges största och mest moderna djursjukhus för hund och katt. Vi erbjuder ett stort utbud av medicinska och kirurgiska tjänster vilket innefattar alltifrån förebyggande vård och bassjukvård, till avancerad diagnostik, invärtesmedicin, intensivvård, kirurgi och ortopedi i djurets hela livsskede. För svårt sjuka eller skadade djur har vi, som enda djursjukhus i Storstockholm, öppet dygnet runt, året om. Djursjukhusets 150 passionerade medarbetare tar varje år emot fler än 32 000 besök varav 65 procent av patienterna är hundar och 35 procent är katter. De flesta patienter kommer från Storstockholm men vi tar självklart även emot patienter från övriga landet.

ARBETSUPPGIFTER

På vår rehabavdelning arbetar vi bland annat med smådjur efter operativa ingrepp, äldre djur med artros eller de som behöver hjälp att återfå fysisk förmåga efter skada och/eller sjukdom. I arbetsuppgifterna ingår att undersöka, behandla och göra en rehabiliteringsplan samt instruera hemövningar till djurägare. En del av din tid kan även komma att förläggas till vårdavdelningen där vi har inneliggande patienter.

Du behöver ha god samarbetsförmåga då vi arbetar nära andra yrkesgrupper såsom djursjukskötare, djurvårdare och veterinärer.

I tjänsten ingår dag- och kvällspass. Tjänsten är på 40-60%.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

  • Är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut
  • Har en god kommunikationsförmåga och en förmåga att arbeta lugnt och metodiskt även i stressiga situationer
  • Är en lagspelare och som vill utvecklas i ett professionellt team och leverera hög kvalitet
  • Är du av Jordbruksverket godkänd för arbete inom djurens hälso- och sjukvård är det meriterande

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och din passion för djur. Din ambition och vilja att ständigt utvecklas och att lära är något vi värdesätter. Du är nyfiken och inte rädd att hugga i där det behövs för att snabbt skaffa dig en bred och värdefull grund. 

Vår ambition är att vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom djursjukvården. Vi investerar betydande resurser och tid i kompetensutveckling, eftersom vi vet att nöjda medarbetare är en förutsättning för att nå våra mål om att erbjuda högsta möjliga vårdkvalitet och ha den bästa kundservicen. Kompetensutveckling är en naturlig del av arbetet på AniCura.

AniCura Continuing Education (ACE) är ett internationellt utbildningskoncept med många olika veterinärmedicinska kurser runtom i Europa. Kurserna omfattar alla veterinärmedicinska fält och yrkesområden, och leds av välmeriterade externa föreläsare och ackrediterad utbildningspersonal.

Vill du bli en del av vår familj?

Ansök genom att klicka på sök. Sista ansökningsdatum är den 6 juniFör frågor om rollen vänligen kontakta Åsa Jussing, avdelningschef, 070-242 87 55, asa.jussing@anicura.se eller Erika Kalmér, HR-chef, 070-555 15 21. 

Genom att skicka ansökan samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas i rekryteringssyfte enligt dessa villkor.

Dela detta jobb

Legitimerad sjukgymnast till AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen

AniCura