medrek.se

Legitimerad sjuksköterska till Segevångsgården

Ansök nu

Legitimerad sjuksköterska till Segevångsgården

Förenade Care AB driver Segevångsgården på uppdrag av KFSK. Vi har 72 lägenheter uppdelade på sex avdelningar, alla på markplan. Segevångsgården har en fantastisk parkliknande trädgård och alla avdelningar har utgång till denna från dagrummen. Vi har en avdelning som är för somatiskt sjuka och övriga fem är för personer med demensdiagnoser. Vi arbetar i team bestående av omvårdnadspersonal, sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast, gruppledare, bitr. verksamhetschef och verksamhetschef.

Vi arbetar aktivt med vårt Leva Livet team som erbjuder våra boende ett rikt utbud av livskvalitetshöjande aktiviteter och social samvaro.
Vården präglas av en helhetssyn och grundtanken att de boende har förmåga att själv välja hur de vill leva sitt liv. Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för boende, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vår värdegrund: Omtanke – Vänlighet – Service. 

Vi välkomnar nu Dig som sjuksköterska som vill arbeta i vårt positiva team på Segevångsgården!

ARBETSUPPGIFTER 
Sedvanliga arbetsuppgifter som åligger sjuksköterska.
Som sjuksköterska ansvarar du för medicinska bedömningar och behandlingar. Arbetet hos oss är både varierande och stimulerande. Som sjuksköterska hos oss är du en viktig del både i ledningsgruppen och i teamet på avdelningen. I ledningsgruppen är du med och påverkar och utvecklar verksamheten. Du har ett arbetsledande ansvar och dina arbetsuppgifter kommer att bl. a bestå i att utföra omvårdnadsarbete utifrån den boendes önskan och behov med kvalitet i fokus och fördelar arbetet utifrån tillgängliga resurser. Du ser det som en naturlig del av ditt arbetssätt att arbeta teambaserat och följa riktlinjer från MAS, uppdragsgivare och i enlighet med gällande föreskrifter. Handledning och utbildning av vårdpersonalen ingår i rollen.

KVALIFIKATIONER 
Legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av demensvård är meriterande. I arbetet ingår dokumentation, vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Du har en positiv inställning och ser hellre möjligheter än hinder. Som person är du självständig, lyhörd, ansvarstagande, tydlig samt noggrann. Vi söker dig som är kreativ och flexibel. Du ska ha god samarbetsförmåga, bidra till ett bra arbetsklimat och ha goda pedagogiska egenskaper.

ARBETSTID/VARAKTIGHET 
Vikariat 12 månader. 
100% tjänstgöringsgrad alt. efter överenskommelse.

Arbetstiderna är dag och kvällstjänstgöring samt är helgtjänstgöringen endast var 9:e helg. Vid helgtjänstgöring ansvarar man för Segevångsgården och Victoria vård och omsorgsboende i Malmö mellan kl. 07.00-21.30. Vid helgtjänstgöring har man möjlighet att utgå ifrån hemmet med 1 timmes inställelsetid och utifrån behovet i verksamheten så finns krav på endast fyra timmar aktivt arbete på plats, fördelat på båda verksamheterna, per helgdag.

LÖN 
Månadslön. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Efter överenskommelse

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
15/11. Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV och referensuppgifter.

KONTAKTPERSON 
Yvonne Englezon, verksamhetschef
Telefon: 040-38 54 15 eller 0733-150 115
yvonnee@forenadecare.com 

Maria Lindgren bitr. verksamhetschef
Telefon: 040-38 54 15 eller 0733-150 161
marial@forenadecare.com 

UTDELNINGSADRESS 
Förenade Care Segevångsgården 
Kronetorpsgatan 45
212 26 Malmö

Dela detta jobb

Legitimerad sjuksköterska till Segevångsgården

Förenade Care AB