medrek.se

Legitimerad sjuksköterska vikariat 100%

Företag Nykvarns kommun
Regioner
Utgår

2019-03-15

Ansök nu

Legitimerad sjuksköterska vikariat 100%

Kommunens logo

Nykvarns kommun är en liten och dynamisk kommun med goda kommunikationer både mot Eskilstuna/Strängnäs och Stockholm samt närhet till naturen. Antalet invånare ökar och därmed också kravet på kommunal service. All kommunal verksamhet är samlad i en enda förvaltning med kommunstyrelsen som anställningsmyndighet. Totalt antal anställda uppgår till ca 700 personer.

Lugnets äldreboende är ett vackert och modernt äldreboende, 52 lägenheter fördelat på 2 omvårdnadsenheter och 3 demensenheter. Alla hyresgäster har en egen uteplats.

Vi arbetar utifrån en lokal värdighetsgaranti där den äldre ska få bestämma så mycket som möjligt själv. Vi betonar att vi är i den äldres tjänst. Vi arbetar även efter socialstyrelsens riktlinjer gällande demens där man betonar vikten av samarbete. Därför vill vi att du ska ha en god samarbetsförmåga med arbetsledare, sjuksköterskor, undersköterskor och övriga personalkategorier i teamet. Alla är viktiga för att den äldre ska få en god ålderdom. Vår filosofi är att alla är unika och ska ges möjlighet till stimulans, aktivitet, glädje och gemenskap varje dag.

Nykvarns kommun söker

Legitimerad sjuksköterska vikariat 100%

(ref.nr 14:2019:1)

Arbetsuppgifter

Välkommen till vår fantastiska grupp av sjuksköterskor på Lugnet i Nykvarn.
I arbetet ingår sjuksköterskeuppgifter i team med undersköterskor och övrig personal. Som sjuksköterska ansvarar du för att de boende får hälso- och sjukvård av god kvalitet samt att omvårdnadspersonalen får handledning i det dagliga arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av geriatrik i kommunal hälso-och sjukvård.

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett bra och effektivt sätt då du har omvårdnadsansvar för 2 avdelningar.

Du kan arbeta självständigt och i team, är flexibel, lösningsorienterad och serviceinriktad och har förmåga att bemöta kundens olikheter.

Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Tjänsten är ett vikariat med möjlighet till förlängning.

Urval kommer ske löpande under ansökningstiden.

För mer information, ring:

  • Marianne Norstedt, Enhetschef. Telenr: 08-55501159

Anställningen

Anställning Vikariat från och med 2019-04-01 till och med 2019-09-30.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Nykvarns kommun senast den: 2019-03-15

Dela detta jobb

Legitimerad sjuksköterska vikariat 100%

Nykvarns kommun