medrek.se

Som psykolog inom Mix Medicare arbetar du inom flera områden, till exempel neuropsykologiska bedömningar, stödjande samtal, handledning och konsultation. Utifrån psykologens kunskapsområde bidrar du med expertkunskap mot olika professioner inom skola och omsorg. Arbetet ställer krav på självständighet med möjlighet till intern handledning utifrån uppdragens karaktär.

Just nu söker vi legitimerade psykologer på del-/heltid till oss på Mix Medicare.

Du ska vara initiativrik, ha god samarbetsförmåga och ha en utåtriktad personlighet. Vi ser framför oss en kvalitetsmedveten och resultatorienterad person.

Mix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag med lång erfarenhet inom vårdsektorn, vi startade redan 2002. Medlemskapet i Almega gör att vi har kollektivavtal, ett gott försäkringsskydd och avtalsenlig pension för våra medarbetare. ”Noggrant utvald personal” är en av våra ledstjärnor och tack vare våra medarbetare har vi dessutom utnämnts till högsta kreditvärdighet (AAA). Vi är mycket stolta över att kunna lämna Nöjd kund-garanti till våra samarbetspartner.

Legitimerade psykologer

Företag Mix Medicare
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-16

Ansök nu

Dela detta jobb