medrek.se

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se. 

Vi önskar hitta leg Sjuksköterskor/Distriktssköterskor som framförallt är intresserade av arbete kväll och helg. Du skall vara intresserad, engagerad,flexibel och ha en positiv inställning till jobbet. Som tillsammans med oss vill arbeta för att möta framtidens utmaningar. Att jobba utifrån ett kommunalt perspektiv med den "Nya nära vården". Du behöver vara trygg i din yrkesroll och kunna arbeta självständigt eftersom det på kvällar och helger endast är en sjuksköterska i tjänst.
Vi är en liten organisation som består av 11 tjänster. Enhetschefen delas med kommunens nattpatrull, samt är även Medicinskt Ansvarig Sjuksköterska. 

Sjuksköterska inom den kommunala hemsjukvården innebär att du kan arbeta i ordinärt boende hos personer med beviljad hemsjukvård såväl som på särskilt boende för äldre och LSS boende. Vi har ett nära samarbete med övriga yrkeskategorier såsom arbetsterapeuter, biståndshandläggare, omvårdnadspersonal och övriga enhetschefer. Du kan behöva handleda och stötta omvårdnadspersonal och även ta tillfälliga beslut tills ordinarie chef, arbetsterapeut eller biståndshandläggare är på plats.

Är du intresserad så hör gärna av dig så berättar vi mer. Gunilla Andersson enhetschef/MAS 0580-80458 

Då vi själva genomför rekryteringsprocessen undanbeds alla former av erbjudande eller anvisningar från rekryterings- och bemanningsföretag.
 
Körkort klass B - Bil.
 
Varaktighet/Arbetstid
Timanställning
Tillsvidare
 
Lön
Timlön 
Individuell lönesättning
 
Ansökan     
Sista ansökningsdag: 2019-09-30
Ange referens: Hemsjukvård 19:09

Leg.sjuksköterska tim vikarie

Regioner
Utgår

2019-09-30

Ansök nu

Dela detta jobb