medrek.se

Logistiker till Bild och Funktion

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-01

Ansök nu

Logistiker till Bild och Funktion

Vi erbjuder  
Vi erbjuder dig en unik möjlighet att vara med och utveckla svensk sjukvård!  
En central del i att erbjuda den bästa vården för Karolinskas patienter är att våra medarbetare har tillgänglig, relevant och säker information om den vård som ges. Dels för att möjliggöra planering, styrning och uppföljning men också för att säkerställa att vi använder våra resurser på ett effektivt och ansvarsfullt sätt. Rollen som Logistiker är en strategisk tjänst med fokus på operativ uppföljning och analys av den vård som vi utför och som stöttar verksamheten på samtliga nivåer.  
 
Om tjänsten  
Tjänsten som Logistiker innebär ett verksamhetsnära arbete med fokus på systemstöd och analys. Du drivs av att både inspirera andra och inspireras av andra samt att tillsammans i en arbetsgrupp utveckla verksamheten till att ligga i framkant avseende produktions- och kapacitetsplanering. I arbetet ingår att leda projekt- och utvecklingsarbeten inom framförallt produktion- och kapacitetsplanering samt att arbeta fram beslutsunderlag utifrån produktion, personal och ekonomisk statistik. Tjänsten innebär ett nära samarbete med logistiker, controller, HR Partner och strategisk verksamhetsutvecklare.  
Du kommer att rapportera till Operativ chef på Bild och Funktion.  
 
Vi söker  
Vi söker dig som har analytisk förmåga, är noggrann, har tillit till sin förmåga och kan driva flera uppgifter parallellt, är kommunikativ och pedagogisk i tal och skrift och är bekväm i att prata inför folk samt är nyfiken och har en vilja att lära sig och utveckla verksamheten. Du har lätt att skapa relationer till andra.  
 
Du har en eftergymnasial utbildning inom logistik samt har väldigt goda kunskaper i  
Officepaketet framförallt Excel.  
 
Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar Ansvar - Medmänsklighet - Helhetssyn och vår vision Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården.  
 
Kvalifikationer  
För att lyckas i denna roll ska du ska ha erfarenhet av att ha jobbat med hantering av logistikfrågor, produktionsplanering och uppföljning samt sammanställning av rapportunderlag. Du bör även ha kunskaper i databashantering/-struktur.  
 
Erfarenheter inom Universitetssjukvård i allmänhet samt radiologi, fysiologi och nuklearmedicin i synnerhet, är meriterande. Även erfarenhet av att arbeta med RIS (Sectra) är meriterande.  
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
 
 
Bild och Funktion är en sjukhusövergripande funktion som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom Radiologi, Medicinsk Strålningsfysik, Nuklearmedicin och Fysiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Funktionen samlar alla sjukhusets resurser inom kompetensområdet i en organisation som omfattar drygt 900 medarbetare och indelas i nio funktionsområden i Huddinge och Solna.  
 
Inom Bild och Funktion möts den nyaste, mest avancerade tekniken och högspecialiserade läkare, sköterskor, fysiker och biomedicinska analytiker. Tillsammans skapar vi ett högkompetent team med patienten i fokus.  
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Patrik Puhony 
Chef, administration
contacticon mobile 070-085 68 34

Fackliga representanter
SACO: Aris Tilikidis aris.tilikidis@sll.se tel, 08-517 73635

Dela detta jobb

Logistiker till Bild och Funktion

Karolinska Universitetssjukhuset