medrek.se

Logistikpersonal/Undersköterska till Logistikgruppen inom PMI, Huddinge

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-25

Ansök nu

Logistikpersonal/Undersköterska till Logistikgruppen inom PMI, Huddinge

Vi erbjuder  
Du kommer bli anställd på Logistikgruppen, Perioperativ medicin och intensivvård (PMI) i Huddinge, som idag har 11 medarbetare: undersköterskor och försörjningstekniker. Logistikgruppen är en serviceverksamhet vars uppgift är att leverera fabrikssterilt material till de opererande verksamheterna.  
 
Om tjänsten  
Dina arbetsuppgifter består i att försörja operationsverksamheterna med engångssterilt material. Försörjningen består av rondering och påfyllning av sterilt material på operationsavdelningen samt färdigställande av vagnar med sterilt och rent material inför varje operation.  
 
I dagsläget är arbetet förlagt dagtid men kan komma införas arbetstid kväll, natt och på helger. Detta för att kunna försörja de opererande verksamheterna med hela grunddukningar inför operation med både engångs- & flergångssterilt material.  
 
Anställningsintervjuer kommer att ske fortlöpande.  
 
Provanställning upptill 6 månader kan komma att tillämpas.  
 
Vi söker  
Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta både självständigt och i team. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och förstår hur ditt arbete utgör en del av att upprätthålla en patientsäker vård. Du är lyhörd, flexibel, och kan snabbt anpassa dig till nya förutsättningar.  
 
Arbete bedrivs stundtals med ett högt tempo och det är därför viktigt att du trivs med varierande arbetsmoment under dagen.  
 
Kvalifikationer  
Vi söker dig som har erfarenhet i att jobba med materialförsörjning och/eller är undersköterska, gärna med erfarenhet från liknande verksamheter.  
Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom förrådshantering.  
 
Du har gymnasiekompetens samt datorvana.  
Du behärskar det svenska språket obehindrat i tal och skrift. Kunskaper i engelska är meriterande.  
 
Välkommen med din ansökan!  
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV  
 
Funktion Perioperativ medicin och intensivvård (PMI) ansvarar för Karolinska Universitetssjukhusets samlade resurs inom operation- och anestesi, pre- och postoperativ vård, smärtvård samt all intensivvård för vuxna.  
 
Vår utbildning av specialistsjuksköterskor inom anestesi, operation och intensivvård är den största inom Stockholms läns landsting. PMI har cirka 1600 medarbetare med verksamhet både i Huddinge och Solna. 
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Malin De Verdier 
Tf Chef Steriltekniska enheten
contacticon mobile 072-5840825

Fackliga representanter
Kommunal Peter Wallin, peter.wallin@sll.se, 08-585 809 63

Dela detta jobb

Logistikpersonal/Undersköterska till Logistikgruppen inom PMI, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset