medrek.se

Logoped, Enheten för logopedi, Södertälje sjukhus

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-11-27

Ansök nu

Logoped, Enheten för logopedi, Södertälje sjukhus

På Enheten för logopedi arbetar tio logopeder samt en vårdplanerare. Vi värdesätter delaktighet och generositet i medarbetarskapet och vågar pröva nytt i föränderliga tider. Hos oss finns goda möjligheter till utveckling genom såväl sjukhusintern som extern utbildning samt genom utbildningsfrukostar. Vi delar kunskap och erfarenhet mellan kollegor som har både bredd och spetskompetens. Vi tar emot våra patienter i fina lokaler som är anpassade för det arbete vi utför. Studenter välkomnas i verksamheten och många söker sig tillbaka till oss på praktik eller som färdiga logopeder.

Enheten för logopedi ingår i verksamhetsområde paramedicin och vi samverkar gärna med våra kollegor inom andra yrkesgrupper. Vi arbetar aktivt enligt Lean, vilket är ett förhållningssätt och verktyg för ständiga förbättringar och för att kontinuerligt utveckla vår verksamhet genom våra medarbetare. Vi driver Logopediskt flerspråkighetscentrum med syfte att utveckla utredning, diagnostisering och behandling vid flerspråkighet. Öppenvården är auktoriserad enligt Vårdval Stockholm och vi bedriver ett självständigt arbete mot kommunerna Södertälje, Salem och Nykvarn.

Enheten för logopedi tar emot patienter i alla åldrar i både öppenvård och slutenvård och med såväl tal-, språk-, röst-, läs- och skrivsvårigheter som ät- och sväljproblematik. Vår vårdplanerare sköter scheman och bokning av patienter.

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som vill arbeta på Logopedmottagningen med att utreda och behandla språkstörningar hos barn. Om intresse finns kan det bli aktuellt med en mindre andel patienter med röststörningar. Många av våra patienter är flerspråkiga och du kommer frekvent att samarbeta med tolk. Vi erbjuder en strukturerad introduktion med handledning av erfarna kollegor.

Kvalifikationer:

Legitimerad logoped. Egen flerspråkighet med relevant språk är meriterande.

Personliga egenskaper:

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:  

Vikariat. Anställningen är på heltid till och med 2021-09-30. Tillträde enligt överenskommelse.

Om Södertälje sjukhus:  

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan som ska innehålla cv och personligt brev!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Logoped, Enheten för logopedi, Södertälje sjukhus

Södertälje Sjukhus