medrek.se

Logoped till Habiliteringscenter för barn och ungdomar - vikariat

Företag TioHundra
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-19

Ansök nu

Logoped till Habiliteringscenter för barn och ungdomar - vikariat

Om oss
Habilitering för barn och ungdomar är en specialistverksamhet som ger råd, stöd och behandling till barn och ungdomar med varaktiga funktionsnedsättningar. Vi stöttar familjer/närstående och förutom samarbeten inom verksamhetsområdet Barn Ungdom Familj Psykiatri och Habilitering samarbetar vi med andra relevanta verksamheter inom kommunen.  

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. 
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten

Du kommer att ingå i en tvärprofessionell enhet och arbeta med utredning och behandling av kommunikation, oralmotorik och ät-/sväljförmåga hos barn och ungdomar. Att bedöma behov av och införa alternativ och/eller kompletterande kommunikation (AKK) är en stor del av arbetet. Att ge vägledning, utbildning och stöd till familj/närstående, nätverk och personalgrupper ingår i uppdraget. Vi arbetar i en organisation där gott bemötande och delaktighet står i fokus.
 
Om dig

Du är legitimerad logoped, gärna med erfarenhet av barn och ungdomar med funktionsnedsättning i arbetslivet och/eller privatlivet. Stor vikt läggs vid förmåga att skapa goda relationer samt vilja och förmåga att vara lyhörd och smidig i det vardagliga teamarbetet och i mötet med patienter och deras familjer. Arbetet förutsätter såväl god förmåga till respektfullt bemötande, smidighet och lyhördhet samt eget ansvarstagande, självständighet och egen förmåga att strukturera arbetsuppgifter.  
Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.   
 
Intervjuer kommer ske löpande under annonseringstiden. 
Körkort är önskvärt då många besök sker på annan plats.

Dela detta jobb

Logoped till Habiliteringscenter för barn och ungdomar - vikariat

TioHundra