medrek.se

Logoped till Medicinsk enhet Logopedi i Solna

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-12-04

Ansök nu

Logoped till Medicinsk enhet Logopedi i Solna

Inom Sektion Logopedi barn och vuxen på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och Huddinge arbetar cirka 28 logopeder. Vårt uppdrag är att ansvara för specialiserad och högspecialiserad logopedi inom Region Stockholm samt bedriva forskning och utbildning i samverkan med Karolinska Institutet och andra lärosäten. Vi arbetar tillsammans för att säkerställa en trygg och säker vård, en god arbetsmiljö, framstående forskning och innovationsutveckling samt en aktiv lärande- och utbildningsmiljö!

Vi söker nu en ny kollega till öppen- och slutenvårdsarbete i Solna. 

Vi erbjuder

Vi erbjuder en  god arbetsmiljö med kompetenta kollegor. Du får kollegial handledning i vardagen och regelbundna möten med övriga dysfagilogopeder på sjukhuset inom verksamhetsområde Dysfagi. Även regelbunden handledning av psykolog erbjuds. Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder goda möjligheter att delta i utvecklingsprojekt, utbildningsinsatser och forskning.

Självklart får du som anställd också ta del av våra fina förmåner!

Om tjänsten

Arbetsuppgifterna utgörs främst av bedömning av svälj-, tal- och språkfunktion hos vuxna personer i slutenvård samt bedömning av sväljfunktion på FUS-mottagning och sväljröntgen i öppenvård. Deltagande på ronder och teammöten ingår i slutenvårdsarbetet liksom handledning och utbildning till personal och studenter. 

Arbetssättet i slutenvården är under utveckling då Tema Neuro infört Personcentrerat och sammanhållet vårdförlopp som bygger på de nationella strokeriktlinjerna. Sektionen har under det senaste året utökat antalet logopeder i slutenvården och arbetssättet med avdelningarna är under uppbyggnad. De största patientflödena är neurologiska sjukdomar och skador, cancer, ÖNH-sjukdomar, infektion, trauma, hjärt- och lungsjukdom. 

Din administrativa arbetsplats finns på Hälsoprofessionernas gemensamma mottagning på Gävlegatan 55, i huset bredvid nya sjukhusbyggnaden i Solna. På mottagningen finns cirka sju logopedkollegor, varav fyra till fem arbetar med dysfagi i öppen- eller slutenvård. Övriga kollegor arbetar med röst, könsdysfori, head-necktumör, barn med dysfagi och läpp-käk-gomspalt. På mottagningen erbjuds även administrativt stöd med bokningar och beställningar. 

Vi söker

Vi söker dig som:

  • Har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter och snabbt kan ändra synsätt och förhållningssätt. Du ser möjligheter i förändringar.
  • Är lugn och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer. Du behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker.
  • Tar ansvar för din uppgift och själv strukturerar ditt angreppssätt samt driver processer vidare.
  • Arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Vi ser gärna att du har erfarenhet och intresse av forskning, utvecklingsarbete, utbildning och innovation. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad logoped. 

Meriterande:

  • Erfarenhet av bedömning och behandling av svälj-, tal- och språkfunktion hos vuxna personer.

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Kvinnohälsa och hälsoprofessioner
Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård i både Huddinge och Solna. Vi har även ett nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin. Läs mer på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-kvinnohalsa-och-halsoprofessioner/.

Hälsoprofessioner; fysioterapeuter, kuratorer, dietister, logopeder och psykologer möter patienternas behov och skapar mervärde i samarbetet tillsammans med andra professioner inom sjukhusets alla teman och funktioner.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn SACO, Sanna Jansson Telefon
08-12380033

 

Dela detta jobb

Logoped till Medicinsk enhet Logopedi i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset