medrek.se

logo

LSS-handläggare till Laholms kommun

Ansök nu

LSS-handläggare till Laholms kommun

LSS-handläggare till Laholms kommun

Nu söker vi på Laholms kommun förstärkning till enheten för LSS-handläggning på Socialkontoret.

Vill du bli en del av ett glatt och kompetent gäng där vi månar om varandra och en god arbetsmiljö? 

Enheten för myndighetsutövning i Laholm arbetar inom socialtjänstens samtliga verksamhetsområden såsom barn, unga och familj, familjerätt, missbruk, psykiatri, försörjningsstöd, äldreomsorg och funktionsnedsatta.

Arbetsplatsen

På enheten för funktionsnedsatta arbetar 3 LSS-handläggare och 1 psykiatrihandläggare och vi behöver nu förstärka upp med ytterligare en LSS-handläggare.

Till enheten hör också biståndshandläggare, avgiftshandläggare och vårdplaneringsteam. Vi arbetar med att ständigt förbättra och utveckla vårt arbete där du kommer få möjlighet att vara med och forma framtida arbetssätt.

Fokus kommer att vara att ställa om verksamheten mot ett hälsofrämjande och förebyggande arbete för hela socialtjänsten vilket kommer att ställa krav på organisationen.

Vi har ett nära ledarskap och få medarbetare per enhetschef.

Arbetsuppgifter
I ditt arbete inom området för personer med funktionsnedsättning, kommer du att utreda behov och följa upp insatser till personer som ansöker om stöd enligt Lagen om stöd och service (LSS) och Socialtjänstlagen (SoL) där vi regelbundet deltar på SIP (samordnad individuell plan) och nätverksmöten.

Kvalifikationer
Du har socionomexamen eller annan likvärdig högskoleutbildning. Erfarenhet av arbete inom socialtjänsten och handläggning är meriterande. Du ska ha kunskaper inom tillämplig lagstiftning och din förmåga att uttrycka dig i tal och skrift är god. Du är flexibel, engagerad och har ett genuint intresse för att arbeta med brukarna och deras nätverk. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du som person vill vara med och utveckla och skapa god kvalité.

B-körkort krävs.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform

Vikariat 1 år med möjlighet till förlänging

Heltid 100%

Tillträdesdag

Snarast eller enligt överenskommelse.

Lön
Individuell lönesättning.

Upplysningar

Carina Haglund, Enhetschef, 0430-265 91.

Fackliga upplysningar
Fackliga företrädare nås via kommunens växel 0430-150 00.

Sista ansökningsdag
2020-09-24

Övriga upplysningar
Utdrag ur polisens belastningsregister kan komma att begäras vid anställning men ska inte skickas med ansökan. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Dela detta jobb

logo
LSS-handläggare till Laholms kommun

Laholms kommun - Socialförvaltningen