medrek.se

Längtar du efter en roll där du får använda hela bredden av din kompetens?Har du ett intresse för kommunikation i digitala kanaler? Då är vi arbetsgivaren för dig! Tillsammans sprider vi bilden av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen.
 
Om oss
Kommunikationsenheten ansvarar för Tiohundras externa och interna kommunikation, med intranät, webb och sociala medier som de huvudsakliga kommunikationskanalerna. Vi arbetar också med marknadsföring, grafisk produktion och mediehantering.
 

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. 
 
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten

Vi söker en ny kollega som inte drar sig för att rycka in där det behövs. Vi är en liten enhet så flexibilitet och mångsidighet är ett måste. En vanlig dag på jobbet kan du till exempel producera webb-tv till intranätet, förbereda en mässa, svara på pressfrågor och stötta lokala webbredaktörer. Det händer hela tiden något i Tiohundra och intresset för vår verksamhet är stort, både lokalt och nationellt. Du kommer därför att ägna mycket av din tid åt att producera nyheter och webb-tv-inslag för webb, intranät och sociala medier. Du kommer också att få en central roll i den fortsatta utvecklingen av våra digitala kanaler. 
 
Om dig

Vi söker dig som har högskoleutbildning, gärna inom journalistik eller kommunikation, och erfarenhet av arbete inom landsting eller kommun. Det är viktigt att du kan jobba självständigt, vara drivande och ta egna initiativ. Därför behöver du ha flera års yrkeserfarenhet, gärna från både kommunikations- och mediebranschen. 
 
Vi tror att du har fotovana, behärskar Photoshop, har gedigen erfarenhet av att jobba med sociala medier och vana av webb-tv-produktion. Det är meriterande om du har kunskap i Drupal och Sharepoint. Du är en person som tycker om att ha många kontakter och har lätt för att samarbeta.  

 
Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Mångsidig kommunikatör till unikt vårdbolag

Företag TioHundra
Regioner
Utgår

2018-10-24

Ansök nu

Dela detta jobb