medrek.se

Medarbetare till bemanningspolen

Företag Gagnef kommun
Regioner
Utgår

2019-09-22

Ansök nu

Medarbetare till bemanningspolen

Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling.
 
Gagnefs kommun söker 
Medarbetare till bemanningspolen
 
Vill du arbeta med ett av Sveriges viktigaste jobb som gör skillnad?

Vill du utvecklas i din yrkesroll och bidra till verksamhetsutveckling?
Gagnefs kommuns Bemanningscentrum ansvarar för att bemanna våra verksamheter vid korttidsfrånvaro, upp till 14 dagar. Bemanningscentrum söker medarbetare till bemanningspoolen inom verksamheterna särskilt boende, hemtjänst, LSS och socialpsykiatri. Att vara anställd inom bemanningspoolen kräver hög grad av flexibilitet och personligt ansvar då du kan komma att arbeta inom flera verksamhetsområden, med olika medarbetare och på olika arbetsplatser.  Anställningen ger dig möjlighet att både fördjupa och bredda dina kunskaper inom ditt kompetensområde.

Gagnefs kommun arbetar kontinuerligt med att göra tillvaron trygg, meningsfull och innehållsrik för de individer i våra verksamheter som är i behov av olika former av stöd i sin vardag.
  
Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta med omvårdnadsinsatser av olika slag utifrån den enskilda individens behov enligt SoL, LSS och HSL. Tillsammans med dina kollegor och andra professioner ska du genom att visa omsorg och lojalitet säkerställa att varje individ får bästa möjliga tillvaro varje dag. 

Kvalifikationer:
Du har tidigare arbetat inom äldreomsorg, LSS eller socialpsykiatri. Som anställd i bemanningspoolen är du lyhörd, tar ansvar för ditt arbete och har ett strukturerat arbetssätt. Du är flexibel då du arbetar i flera verksamheter och med olika arbetsuppgifter. Du är en utåtriktad och socialt aktiv person och har god kommunikationsförmåga i svenska, både i tal och skrift. Du bör ha undersköterskeutbildning, annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Arbetstid/varaktighet:
Anställningen är tillsvidare och heltid, tillträde enligt överenskommelse. Som medarbetare i bemanningspoolen arbetar du utifrån ett lokalt arbetstidsavtal. 
 
Körkort klass B - Bil. Tillgång till egen bil.
 
Varaktighet/Arbetstid 
Heltid
Tillsvidare
 
Lön 
Månadslön
Individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
 
Ansökan     
Sista ansökningsdag: 2019-09-22
Ange referens: KS/2019:337/02.
 
Kontaktpersoner
Enhetschef Bemanningscentrum Anna Mångs, 0241-15162

Fackliga kontaktpersoner
Facklig företrädare Kommunal Gagnef, 0241-152 85

Dela detta jobb

Medarbetare till bemanningspolen

Gagnef kommun