medrek.se

Medicinare/gastroenterolog till AniCura Djursjukhuset Albano

Företag AniCura
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-12-20

Ansök nu

Medicinare/gastroenterolog till AniCura Djursjukhuset Albano

OM OSS

AniCura Djursjukhuset Albano i Danderyd strax norr om Stockholm är ett av Sveriges ledande djursjukhus. Vi bedriver all typ av veterinärvård för sällskapsdjur (främst hund och katt), akutsjukvård, primärvård, förebyggande vård och riktigt avancerad specialistsjukvård. Vi har hög kompetens med ämnesspecialister inom flera områden och väl uppbyggda mottagningsenheter. Vi har en nybyggd medicinmottagning, en välutvecklad vårdavdelning och helt ny IVA avdelning. När hela ombyggnaden är klar, våren 2020, är vi ett av Europas absolut finaste och mest moderna djursjukhus.  Vår vision är att tillsammans skapa framtidens djursjukvård. Vår ambition är också att vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom djursjukvården. Nöjda medarbetare r en förutsättning för att nå våra mål och erbjuda högsta möjliga vårdkvalitet. Kompetensutveckling är en naturlig del av arbetet på AniCura.

 

VÅRT ERBJUDANDE

Vi erbjuder ett omväxlande arbete på ett trivsamt och populärt djursjukhus med ca 45 000 besök per år, ett brett utbud av vårdtjänster och intressanta fall. Vi är en arbetsplats med ca 200 medarbetare som brinner för djursjukvård och dess utveckling. Hos oss är alla lika viktiga för att gemensamt kunna ge en service av högsta kvalitet. Som veterinär hos oss får du möjlighet att arbeta i en inspirerande och utmanande miljö, tillsammans med kollegor med lång erfarenhet. Du arbetar i ett team som behandlar våra patienter för sjukdomar och skador som kräver medicinska utredningar. Att kommunicera och bemöta djurägare är en viktigt del av ditt arbete.

 

 

DIN PROFIL

Vi söker dig som är legitimerad veterinär med minst 5 års arbetserfarenhet av medicinska och gastroenterologiska utredningar. Specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar (Steg 1) är meriterande, men inte något krav. Du drivs av att erbjuda högkvalitativ veterinärmedicinsk vård och en förstklassig service till våra patienter och trivs i en miljö med mycket engagemang, utveckling samt teknisk innovation. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.  

OM TJÄNSTEN

Att arbeta hos oss innebär:

  • Självständigt arbete under eget ansvar samt i team bestående av veterinärkollegor, djursjukskötare och djurvårdare
  • Arbete både dagtid, kvällar och helger/storhelger - vi har öppet alla dagar
  • Ständigt pågående kompetensutveckling, i det dagliga på arbetsplatsen och via interna och externa utbildningsprogram.
  • Ansvara för medicinska och gastroenterologiska utredningar på medicinmottagningen
  • Ett brett utbud av vårdtjänster och stor variation av patientfall

Tjänsten är en tillsvidareanställning, som inleds med provanställning 6 månader. Tjänstgöringsgrad 100%.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Intervjuer och urval sker löpande.

För frågor kontakta Louise Bley, Veterinärchef, louise.bley@anicura.se eller Caroline Harlos, Veterinärchef, caroline.harlos@anicura.se

Ansök senast 2019-12-20.

Dela detta jobb

Medicinare/gastroenterolog till AniCura Djursjukhuset Albano

AniCura