medrek.se

Vi söker dig som vill vidareutveckla och ansvara för vår nybyggda Intensivvårds- och intermediärvårdsavdelning.

 

Södertälje sjukhus gör en offensiv satsning för ett utökat vårduppdrag i nybyggda toppmoderna lokaler. Vår intensivvårdsavdelning rymmer totalt 11 vårdplatser och vårduppdraget innefattar även intermediärvård. Definitionsmässigt förfogar enheten totalt sett över fem IVA-platser och sex IMA-platser, men har i nuläget inte alla platser disponibla. IMA-platserna kan användas även för postoperativ vård. På VO Anestesi jobbar 12 läkare med anestesi- och intensivvårdsverksamhet. Vårduppdraget innefattar medicinsk-, kirurgisk- och obstetrisk intensivvård, således ett brett spektrum där vi erbjuder det senaste inom behandlings- och övervakningsteknologi.

 

Medicinskt ledningsansvarig på Södertälje sjukhus:

Vi söker dig som är en handlingskraftig och inspirerande ledare och läkare med mycket driv och som har en förmåga att se helheten. Du har en gedigen erfarenhet av modern intensivvård samt kompetens och erfarenhet inom förbättringsarbete, ledning och styrning. För att lyckas i rollen har du kunskap och förmåga att skapa en god och professionell vårdmiljö som möjliggör och uppmuntrar vidareutveckling och utbildning. Du förväntas vara ett föredöme genom att kommunicera på ett rakt, ärligt och tydligt sätt och bemöta människor med genuin omtanke och respekt. Tillsammans med de två chefssjuksköterskorna på IVA/IMA arbetar du för en trivsam, säker och bra intensivvård och skapar ett samverkande team där vi uppmuntrar kollegor att växa och utvecklas. Du samverkar med processområdena inom kirurgi, gynekologi samt medicin.

Personliga egenskaper:

Du har organisationsförmåga och tydliga ledaregenskaper. Du är positiv och har ett kreativt arbetssätt. Du är van att tillvarata och utveckla medarbetarnas kunskaper, erfarenheter och initiativkraft. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Dina kvalifikationer:

Vi söker dig som är läkare med mycket god erfarenhet av intensivvård. Genomgånget SSAI-program eller motsvarande är självklart meriterande. Högre akademisk examen är meriterande.  

 

Anställningsform:
Vi tillämpar treårigt chefsförordnande. Grundanställning som läkare på VO Anestesi enligt din grundprofession.

Om Södertälje sjukhus:  
Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  

Sjukhuset kan vara behjälplig med boende under en begränsad period.

 

Bifoga både personligt brev och Cv. Välkommen med din ansökan!  

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 200 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt. Läs mer här och följ oss i sociala medier.

Medicinsk ledningsansvarig, IVA/IMA, Södertälje Sjukhus

Regioner
Utgår

2019-10-31

Ansök nu

Dela detta jobb