medrek.se

Medicinsk sekreterare till en väletablerad privatklinik i Lund 
Gastro Center Skåne söker nu ytterligare en medicinsk sekreterare då en av våra medarbetare flyttar utomlands. 

Är du medicinsk sekreterare som tycker om att arbeta i ett specialistteam tillsammans med trevliga duktiga kollegor och jobba tillsammans med andra yrkeskategorier nära i teamarbete? Brinner du för att ge fin service och bra bemötande till både patienter och kollegor? Ja, då är kanske detta är något för dig? 

Vilka är vi? Gastro Center Skåne bedriver specialistsjukvård inom endokrinkirurgi, allmänkirurgi, urologi, proktologi, bröstkirurgi, gastroenterologi & hepatologi samt endoskopi. Kliniken har öppet måndag till fredag, stängt helger och röda dagar. Vi har en bred mottagningsverksamhet, endoskopiverksamhet med gastroskopier och koloskopier, dagkirurgi och slutenvårdskirurgi där vi opererar bl.a. ljumskbråck, gallor, sköldkörtlar, benigna bröstoperationer samt en rad olika urologiska operationer. I verksamheten finns två etableringsrätter och vi tar emot såväl försäkringspatienter samt vårdgaranti och vårdavtalspatienter från regionerna. 
Var finns vi? Kliniken finns på Sankt Larsområdet i södra Lund. 
Vad är vår affärsidé? Vi är det lilla privata sjukhuset med stort engagemang och ambition. Vi ingår i en privat vårdkoncern och arbetar efter målbild ”Kvalitet genom specialisering”. 
Vem söker vi? Vi söker dig som tycker det är roligt med ett varierande arbete där man hjälps åt kollegor emellan, är lösningsfokuserad, kan arbeta självständigt, men också i team och är serviceinriktad. Arbetsuppgifterna varierar mellan journalskrivning, kundkontakt per telefon, bokning, förberedelse inför mottagningar och operationer, handläggning av post och andra blandade administrativa uppgifter samt mottagande och registrering av patienter i receptionen. Vi hjälps alla åt för att uppnå det bästa för våra patienter. Det är idag en välfungerande duktig grupp med hög trivsel. 
Hur arbetar vi? I arbetet kommer du att ha ett nära samarbete med samtliga yrkeskategorier på vår klinik. Vi har en bra gemenskap med återkommande fortbildning och gemensamma sociala aktiviteter. Personlig lämplighet är otroligt viktigt för oss och vi lägger stor vikt vid att du ska fungera väl i vårt team, vara en positiv person, serviceinriktad och har förmåga att bemöta våra patienter på bästa sätt. I ditt arbete hos oss behöver du vara både noggrann, ansvarsfull, kompetent och initiativrik i ditt arbete. 
Tjänstgöringsgrad: Kan diskuteras men i första hand heltid. Tjänsten är förlagd måndag till fredag. Löpande urval tillämpas så vänta inte utan skicka in en ansökan eller intresseanmälan för att få höra mer. 
Tillträde: Våren 2023 eller efter överenskommelse. 
Krav på kvalifikationer: Du är utbildad i Hälso- och sjukvårdsadministration, 80p KY eller 400p YH alternativt motsvarande utbildning till medicinsk sekreterare. Erfarenhet av journalsystemet Webdoc meriterande, men inget krav. 
Tycker du detta verkar intressant? Maila gärna din intresseanmälan tillsammans med CV och personligt brev till jenny.kevan@gastrocenter.se och märk ditt mail med ”Ansökan avseende medicinsk sekreterartjänst” Observera att du måste vara utbildad till medicinsk sekreterare för att kunna söka tjänsten. Du kan läsa mer om vårt lilla personliga sjukhus på hemsidan: www.gastrocenter.se

OM FÖRETAGET

GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 800 anställda. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige och Danmark. GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass. 

Varje klinik specialiserar sig på en enskild patientgrupp, vilket leder till en högre effektivitet och kvalitet. Detta är fundamentet för klinikernas och GHP:s verksamhet – ”Kvalitet genom specialisering”. 

Vi anser att det bästa sättet att öka kvaliteten och effektiviteten i den svenska vården är att flytta ut den vård som inte behöver akutsjukhusets resurser till specialiserade kliniker fokuserade på enskilda patientgrupper. Dessa kliniker skall bemannas av alla de olika yrkesgrupper som patientgruppen kan behöva träffa. På så sätt ökar vi sannolikheten att patienten inte behöver leta vidare efter vård och vi gör det möjligt med teamarbete kring patientens åkomma. Våra kliniker är huvudsakligen lokaliserade till Stockholm, Göteborg, Skåne och Köpenhamn.

Medicinsk sekreterare

Ansök nu

Dela detta jobb