medrek.se

Medicinsk sekreterare 50% Kälarne hälsocentral

Ansök nu

Medicinsk sekreterare 50% Kälarne hälsocentral

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till Kälarne hälsocentral.

Har du teamkänsla och lockas av utveckling och arbete i glesbygd? Då blir du en viktig kugge i vårt gäng! Här arbetar du tillsammans med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i sin kompetens. Tillsammans inspirerar och lyfter vi varandra!

Bräcke närvårdsområde består av två hälsocentraler, Bräcke och Kälarne hälsocentral sam en distriktssköterskemottagning i Gällö och sedan april även ambulansstationen. Vid hälsocentralerna arbetar läkare, distriktssjuksköterskor, barnmorska, röntgensköterska, kurator, barnmorska, sjukgymnaster, medicinsk sekreterare, rehabkoordinator, undersköterskor med flera.

Har du individen i fokus, en hög servicenivå, ett genuint intresse för administration och samordning och vill finnas i hjärtat på vår hälsocentral, då är det dig vi söker.

Arbetsbeskrivning

Som medicinsk sekreterare ansvarar du för sedvanliga arbetsuppgifter utifrån yrkesrollen. Då du kommer bemanna reception är du öppensinnig för våra patienters behov. Du är engagerad, har struktur och nytänk i de administrativa uppgifter som styr delar av hälsocentralen. Utifrån verksamhetens behov har du ett stort mått av flexibilitet och du är öppen för nya arbetsuppgifter. Du kommer samarbeta med alla yrkesgrupper som ingår i en hälsocentral och det krävs att du är kommunikativ och lyhörd.

Känner du att detta stämmer in på dig, välkommen med din ansökan där du berättar varför just du skulle passa som medicinsk sekreterare hos oss.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har läkarsekreterare, medicinsk sekreterare eller vårdadministratörsutbildning med erfarenhet av yrket samt Cosmic. Du är öppen för nya arbetsuppgifter, tycka om patientkontakt samt trivas med rollen som "ansiktet utåt/inåt" på hälsocentralen. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, kan organisera ditt arbete på ett effektivt sätt, tar egna initiativ, har god samarbetsförmåga och gillar variation där arbetsuppgifterna växlar.

Andra uppgifter

Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss.
Intervjuer kan komma att ske fortlöpande under rekryteringsprocessen.

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid, Deltid 50%, med ev. möjlighet till förlängning.
Tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Susanne Johansson
Enhetschef Bräcke och Kälarne HC
Telefon: 0693-166 32
Email: susanne.1.johansson@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Gunvi Dahlström
Vision
Telefon: 070- 587 43 07
Email: gunvi.dahlstrom@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/742/2022
Sista ansökningsdag: 2022-10-02

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare 50% Kälarne hälsocentral

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård