medrek.se

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer.

Under hjärtmottagningen ligger sekretariatet för kardiologkliniken samt hjärtmottagning med både sjuksköterske-och läkarmottagning. Kranskärlsmottagningen med dess dagvård för patienter från länet som ska genomgå kranskärlsröntgen. Pacemakermottagning som innefattar sedvanligt mottagningsarbete, distansmonitorering samt att assistera vid pacemakeroperationer. Därutöver har vi även dagvård som innefattar planerade elkonverteringar. På hjärtmottagningen tjänstgör sjuksköterskor, undersköterskor och sekreterare. Alla kardiologer deltar i mottagningsverksamheten.

Även om vi har olika arbetsuppgifter så arbetar vi gemensamt för att ge våra patienter den bästa vården. Vi har en verksamhet under ständig utveckling där målet är effektiv, strukturerad och standardiserad kardiologisk öppenvård.

Nu söker vi medicinsk sekreterare för sommarvikariat till hjärtmottagningen i Sundsvall! Vikariatet löper perioden 2023-06-01-2023-08-31.

Arbetsuppgifter

I först hand består arbetsuppgifterna i av diktatskrivning i NCS Cross och vi använder oss av dikteringsprogrammet Medspeach. Dessutom ingår viss posthantering, DRG-gruppering, remisshantering samt övriga för en medicinsk sekreterare sedvanliga uppgifter.

Arbetstiderna är måndag till fredag 0730-1600. Möjlighet till visst hemarbete finns när man har blivit färdig inskolad och är självgående.

Kvalifikationer

Du som söker är färdigutbildad medicinsk sekreterare. Har du även utbildning i diagnoskodning ser vi det som meriterande. Du har goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift. Erfarenhet av diktatskrivning i NSC samt dikteringsverktyget medspeach är meriterande för tjänsten.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och för att lyckas i rollen ser vi att du är en utåtriktad och social person som har lätt för att skapa och underhålla relationer. Du är självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter samtidigt som du också har en god samarbetsförmåga och arbetar bra med andra kollegor. Vidare är du noggrann och kvalitetsmedveten och lägger stor vikt vid att leva upp till mål och kvalitetsstandard.

Låter detta intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-02-28

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Söderlund

Enhetschef

Telefon: +4660181617

E-post: maria.soderlund@rvn.se

 

Ylva Byström

Vision

Telefon: 070-6328036

E-post: ylva.bystrom@rvn.se

logga

Medicinsk sekreterare för sommarvikariat till Hjärtmottagningen, Sundsvall

Regioner
Utgår

2023-02-28

Ansök nu

Dela detta jobb